FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 335
Comentarii: 0

create poolIntreaba despre YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta StireStiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Antrenamentul Uluitor Al Lui Simonster

2
Alex Velea A Scos In Strada Peste 2000 De Tineri

3
Alex Velea A Renuntat La Burlacie

4
Nico Intr-un Nou Album Love Mail

5
Nico A Luat Locul 1 La Festivalul Cantecului Turcesc

6
Gabriela Cristea Toader A Fost In Club In Ziua Parastasului Mamei

7
Gabriela Cristea Toader Nu S-a Dus La Inmormantarea Mamei

8
Vanessa Paradis, Rasfatata De Partenerul Ei

9
Polanski, Prima Aparitie Publica De La Eliberare

10
Paris Hilton Nu Se Dezminte

11
Mel Gibson Si O Declarative Soc

12
Katie Price Adora Petrecerile In Pijamale
arhiva stiri
YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand


YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand

Thursday, October 7 2010

YouTube a confirmat planurile de a lansa un serviciu de vizionare gratuita de filme la cerere, dupa ce a incheiat o serie de parteneriate cu cateva studiouri din SUA si Marea Britanie, scrie digitalspy.co.uk.

Google, compania care detine site-ul YouTube, a incheiat parteneriate cu Lionsgate, MGM si Sony Pictures pentru a pune la dispozitia internautilor 400 de filme gratuite pe canalul YouTube Movies.

Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a viziona la cerere, gratuit, o serie de filme clasice, precum Buena Vista Social Club, The Clan of the Cave Bear sau filme indiene.

De asemenea, YouTube a incheiat un parteneriat si cu site-ul britanic de video on-demand Blinkbox, obtinand drepturile de difuzare a inca 165 de pelicule. Internautii vor avea ocazia sa vada gratis filme ca Hotel New Hampshire cu Jodie Foster sau Dark Side of the Sun cu Brad Pitt.

Noile parteneriate vin ca urmare a succesului inregistrat in ianuarie anul acesta de o intelegere intre YouTube si Sundance Film Festival.

by fw editor