FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 462
Comentarii: 0

create poolIntreaba despre YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta StireStiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Jennifer Garner Va Avea Un Al Treilea Copil

2
Lady Gaga A Fost Data Afara De Pe Yankee Stadium Din New York

3
Orlando Bloom Si Miranda Kerr S-au Logodit

4
Printul Harry Si Chelsy Davy Sunt Inca Impreuna

5
Sarah Jessica Parker Cauta Sa-si Cumpere O Casa Noua

6
Shakira A Marturisit Ca Este Dependenta De Ciocolata

7
Ana Maria Ferent Inhiba Barbatii

8
Ana Maria Ferent Nu Vrea La Plasa De Stele

9
Catalin Botezatu Va Fi Protagonistul Reality-show-ul Burlacul

10
Pretul Succesului, Moda In Romania

11
Simona Sensual S-a Casatorit Cu Nicu Maharu

12
Simona Sensual In Conflict Cu Catalin Maruta
arhiva stiri
YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand


YouTube va oferi filme gratis in sistem on-demand

Thursday, October 7 2010

YouTube a confirmat planurile de a lansa un serviciu de vizionare gratuita de filme la cerere, dupa ce a incheiat o serie de parteneriate cu cateva studiouri din SUA si Marea Britanie, scrie digitalspy.co.uk.

Google, compania care detine site-ul YouTube, a incheiat parteneriate cu Lionsgate, MGM si Sony Pictures pentru a pune la dispozitia internautilor 400 de filme gratuite pe canalul YouTube Movies.

Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a viziona la cerere, gratuit, o serie de filme clasice, precum Buena Vista Social Club, The Clan of the Cave Bear sau filme indiene.

De asemenea, YouTube a incheiat un parteneriat si cu site-ul britanic de video on-demand Blinkbox, obtinand drepturile de difuzare a inca 165 de pelicule. Internautii vor avea ocazia sa vada gratis filme ca Hotel New Hampshire cu Jodie Foster sau Dark Side of the Sun cu Brad Pitt.

Noile parteneriate vin ca urmare a succesului inregistrat in ianuarie anul acesta de o intelegere intre YouTube si Sundance Film Festival.

by fw editor