FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 348
Comentarii: 0

create pool



Intreaba despre In 2012 vom vedea Titanic 3D
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta Stire



Stiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Ashlee Simpson Si Pete Wentz Divorteaza

2
Brad Pitt Ar Putea Juca Intr-un Muzical Produs De Will Smith

3
Jennifer Aniston A Ramas Prietena Cu Toti Fostii Iubiti

4
Leonardo DiCaprio Va Saruta Un Barbat In J. Edgar

5
Mariah Carey Vrea Sa-si Creasca Copiii Fara Ajutor

6
Prince A Facut O Donatie Importanta

7
Vezi Prima Poza A Lui Alanis Morissette Impreuna Cu Fiul Sau

8
Andrew Garfield Va Juca In Filmul Back Roads

9
Jennifer Aniston: 'Voi Deveni Mama!'

10
Katy Perry Si Russel Brand Fac Terapie De Cuplu

11
Liam Neeson Va Avea Un Look Interesant In Hangover 2

12
Meryl Streep O Va Interpreta Pe Margaret Thatcher In The Iron Lady
arhiva stiri
In 2012 vom vedea Titanic 3D


In 2012 vom vedea Titanic 3D

Thursday, November 4 2010

Filmul care i-a adus in varful Hollywood-ului pe Kate Winslet si Leonardo DiCaprio se va relansa in aprilie 2012, in 3D. "Titanic" de James Cameron, produs de Paramount, ar putea ajunge in cinematografe la numai cateva saptamani dupa relansarea "Star Wars: Episode I — The Phantom Menace" de George Lucas, produs de studiourile Fox.

Lansarea "Titanic 3D" va marca 100 de ani de la scufundarea vasului în Oceanul Atlantic, în 15 aprilie. Data exactă a lansării nu a fost stabilită, potrivit THR. Compania Lightstorm Entertainment se ocupă de transformarea filmului în 3D. producţia a fost cel mai profitabil film din istorie, întrecut doar de "Avatar", tot al regizorului James Cameron.


"E un proces care ia mult timp si vrem să îl facem cum trebuie. Convertirea unui film nu e un proces tehnic, ci unul creativ, care are în spate tehnologie. La teste am folosit opt sau nouă companii, să putem compara. Pană acum, numai una a reusit să ajungă în fruntea clasei", a spus Jon Landau de la Lightstorm despre transformarea în trei dimensiuni a Titanicului.

Conversia va costa între 10 si 15 milioane de dolari. Versiunea Titanic 3D va apărea si pe Blu-ray, spre deosebire de original.

by fw editor