FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 331
Comentarii: 0

create pool



Intreaba despre Marilyn Monroe va fi interpretata de Michelle Williams
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta Stire



Stiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Ashlee Simpson Si Pete Wentz Divorteaza

2
Brad Pitt Ar Putea Juca Intr-un Muzical Produs De Will Smith

3
Jennifer Aniston A Ramas Prietena Cu Toti Fostii Iubiti

4
Leonardo DiCaprio Va Saruta Un Barbat In J. Edgar

5
Mariah Carey Vrea Sa-si Creasca Copiii Fara Ajutor

6
Prince A Facut O Donatie Importanta

7
Vezi Prima Poza A Lui Alanis Morissette Impreuna Cu Fiul Sau

8
Andrew Garfield Va Juca In Filmul Back Roads

9
Jennifer Aniston: 'Voi Deveni Mama!'

10
Katy Perry Si Russel Brand Fac Terapie De Cuplu

11
Liam Neeson Va Avea Un Look Interesant In Hangover 2

12
Meryl Streep O Va Interpreta Pe Margaret Thatcher In The Iron Lady
arhiva stiri
Marilyn Monroe va fi interpretata de Michelle Williams


Marilyn Monroe va fi interpretata de Michelle Williams

Thursday, November 11 2010

Michelle Williams o va interpreta pe Marilyn Monroe intr-un film inspirat din evenimentele ce au avut loc in timpul filmarilor pentru un lungmetraj turnat la Londra, in 1956, in care celebra diva a jucat impreuna cu Laurence Olivier, au anuntat, vineri, producatorii americani, citati de Reuters.

Kenneth Branagh il va interpreta pe Laurence Olivier, Julia Ormond o va interpreta pe Vivien Leigh, iar Judi Dench, pe veterana actrita britanica Sybil Thorndike.

Intitulat "My Week with Marilyn", filmul prezinta evenimentele petrecute de-a lungul unei saptamâni din viata celebrei Marilyn Monroe, când diva a decis sa evadeze din rutina de la Hollywood pentru a experimenta placerile traiului de la Londra din anii '50. Evenimentele sunt prezentate din punctul de vedere al unui asistent de regie de pe platourile de filmare pentru "Printul şi dansatoarea".

Acesta este cel de-al doilea proiect cinematografic, anuntat in ultimele luni, dedicat memoriei actritei Marilyn Monroe. Actrita australiana Naomi Watts o va interpreta şi ea pe Marilyn Monroe in productia hollywoodiana "Blonde", inspirata dintr-o autobiografie fictiva a actritei, scrisa in 2000 de Joyce Carol Oates.

by fw editor