FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici Stire
0
Vizualizari: 33
Comentarii: 0

create poolIntreaba despre Florin Salam A Facut Pomana Cu Hamburgeri!
Topic-uri stiri
» Vedete » Divort » Luna de miere » Nunta » Despartire » Gravida » Zi de nastere » Moda » Afaceri » Televiziune » Bani » Scandal » Adoptii » Sport » Muzica » Sanatate » Adulter » Relatie
Cauta StireStiri de ultima ora
Tinand cont de faptul ca nu toate stirile prezinta un interes major, echipa noastra de editori face o selectie a celor mai interesante si incearca sa le redea numai pe acestea...
Fiecare vizitator poate decide cat de marcanta este stirea pentru el prin votul pozitiv sau negativ acordat in pagina respectiva.
Stirile sunt astfel sortate dupa trendul impus de interesele vizitatorilor.
 
Ai un pont?
Trimite-l
Top 12 Stiri

1
Canepa, O Planta Interzisa Care Vindeca Cancerul Si Scleroza Multipla

2
Russell Crowe Va Avea Scenarist De Oscar

3
Jim Carrey Si-a Gasit Asistenta Pentru Mr. Popper's Penguins

4
Iata Prima Imagine Din One Day

5
Captain America Va Avea Un Submarin

6
Angelina Jolie Nu Vrea Sa-si Puna Viata Intr-o Carte

7
Steven Spielberg A Reusit Sa-i Infurie Pe Englezi

8
Scott Patterson Are O Bizara Colectie De Broaste

9
Michelle Rodriguez In Citizen Kane?

10
Mackenzie Foy Va Fi Renesmee?

11
Guillermo Del Toro Pregateste O Animatie 3D

12
Gloria Stuart Moare La 100 De Ani
arhiva stiri
Florin Salam A Facut Pomana Cu Hamburgeri!


Florin Salam A Facut Pomana Cu Hamburgeri!

Tuesday, August 24 2010

La un an de la moartea sotiei sale Stefania Stoian, celebrul cantaret de manele Florin Salam s-a pregatit singur pnetru pomana sotiei.

In timp ce rudele Stefaniei incingeau graterele in cimitir asa cum este traditia la rromi, Florin facea cumparaturi la McDonald's pentru a le oferi de pomana. Se pare ca Florin Salam a rupt orice relatie cu familia sotiei sale decedate si a ales sa se ocupe separat de pomana acesteia.

Imediat dupa ce rudele decedatei au plecat din cimitir si-a facut aparitia si sotul acesteia incarcat cu hamburgeri, sucuri si cartofi prajiti, toate de la McDonald's pentru a le da de pomana in cimitir. Se pare ca Stefaniei ii placea foarte mult mancarea de la McDonald's si tocmai de aceea cantaretul a ales sa dea de poamana asa ceva.

Ceea ce este trist este faptul ca acesta nu mai are nici un fel de relatie cu familia Stefaniei, iar acestia nu si-au vazut nepotii de luni bune.

by FW Editor