FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 192
Comentarii: 0
dynamic poll

Webvertise.ro Poll-uri Intrebari despre Webvertise.ro

- Cat dureaza realizarea unui site? by Cole

- Cate site-uri au fost realizate pana in prezent de echipa Webvertise.ro? by Gabriel

- In ce an si-a inceput activitatea site-ul? by Brooke

- Ce se gaseste in sectiunea de Referinte clienti? by Hailey

- Cati membri are echipa Webvertise.ro? by Kaitlyn

- Cati utilizatori are site-ul lunar? by Arianna


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Webvertise.ro Webvertise.ro
Webvertise.ro este un site care este specializat in web design si ofera clientilor diferite servicii. Web design (sau webdesign) este procesul prin care se realizeaza pagini web.

Web design-ul se refera la imaginea grafica al paginilor web, urmate de programarea web.

Webvertise combina cele doua actiuni, si, in plus, realizeaza site-uri optimizate pentru motoarele de cautare (SEO). Ulterior, si dupa optimizarea intiala site-urile trec prin SEO luna de luna.

SEO este un proces continuu, iar Webvertise se mandreste cu rezultate bune.Acest proces de optimizare are scopul de a pozitiona un site pe prima pagina intre rezultatele pe care un motor de cautare le afiseaza - este vorba de cazul unei cautari in functie de anumiti termeni predefiniti saucuvinte cheie.

SEO-ul este vital in realizarea unui site, deoarece peste 75% din vizitatorii care ajung pe un site ajung acolo datorita motoarelor de cautare.

La ora actuala, motoarele de cautare au devenit o parte indispensabila pentru cei ce utilizeaza internetul. Motivele sunt evidente:motoarele de cautare (Yahoo, Google sau MSN) furnizeaza instantaneu rezultate ce corespund necesitatilor utilizatorului.

Pe coloana principala a paginii de start sunt prezentate in detaliu informatii legate de site si de serviciile oferite de acesta precum si parerile clientilor.

Ultima coloana, coloana din dreapta, este dedicata in mare parte publicitatii aici facandu-se reclama la serviciile altor site-uri.
 
De ce il recomandam?
La Webvertise se realizeaza site-uri de prezentare si implementam magazine virtuale. Termenul SEO este o prescurtare a notiunii de Search Engine Optimization, care tradus inseamna optimizare pentru motoarele de cautare.
De ce este faimos?
Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale. Astfel pe pagina principala utilizatorii au un meniu de unde pot accesa informatii cu privire la site, serviciile oferite de acesta, portofoliu de web (Portofoliul de Web design al Webvertise Web design Romania arata incununarea eforturilor din 2001 pana in prezent a echipei Webvertise.), referinte de la client, contact, cerere si oferta. Toate aceste informatii sunt structurate in meniul principal aflat in stanga site-ului.
by FW Editor
visit website Categ