FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 824
Comentarii: 0
dynamic poll

Studentie.ro Poll-uri 
Intreaba despre Studentie.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Studentie.ro Studentie.ro
Studentie.ro a fost infiintat special pentru toti studentii din Romania, si poate fii considerat ghidul studentului.

Prima pagina este foarte bine structurata pentru imensa cantitate de informatii pe care doreste sa o transmita utilizatorilor. In partea stanga superioara se afla logo-ul site-ului studentie.ro avand doua culori rosu si portocaliu.

In partea dreapta superioara observam modulul de cautare pentru orice fel de continut din baza de date a site-ului, impreuna cu sectiunea de login pentru utilizatorii care au un cont activ, insa pentru cei care doresc sa isi faca unul trebuie sa apese pe "Sign Up!".

Meniul principal are urmatoarele categorii: Biblioteca studenteasca (Poti cauta materialele necesare la facultate cum ar fi cursuri, referate, laboratoare si seminarii), Campus (Aici poti afla activitatile campusului ales din fiecare oras), Burse si scoli de vara (Gasiti burse din intreaga lumea dupa regiune, tara si domeniu), Licenta (Poti cauta exemple de licente aproape pentru fiecare materie), Postuniversitar, Cariera si job-uri (Joburi pe domenii si sfaturi pentru cariera), Bazar, Admitere facultate 2010 (dupa specializare, dupa oras si ghid pentru admitere), Universitati, Study Abroad, Teste, Concursuri si Travel.

In mijlocul paginii se afla o fereastra cu ultimele zece noutati adaugate pe site.

Din punct de vedere al design-ului, studentie.ro arata chiar foarte bine. Site-ul este usor de accesat si citit; articolele fiind asezate intr-o logica fireasca, pe categorii bine determinate.

Lipsa reclamelor reduce foarte mult din timpul de incarcare pentru studentie.ro. Site-ul se incarca practic instantaneu iar trecerea de la o pagina la cealalata se face fara probleme. Studentie.ro poate fi incarcat pe orice tip de browser de internet: IE, Firefox, Google Chrome, Opera sau Safari.

Un alt lucru ce trebuie mentionat este legatura dintre studentie.ro si celebra retea de socializare Facebook. Daca detii un cont pe Facebook si unul pe studentie.ro, poti deveni fan al acestui site.

Ca si fan, un utilizator va putea primi in mod constant stiri, articole si link-uri catre toate noutatile ce apar pe studentie.ro. In plus, acesta poate accesa studentie.ro direct din contul sau de pe Facebook.
 
De ce il recomandam?
Studentie.ro are peste 168.000 de utilizatori unici saptamanal si peste 600.000 de afisari.
De ce este faimos?
Portalul studentie.ro este unul dintre cel mai vizitat, fiind in top 10 al celor de profil.
by fw editor
visit website Categ