FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 719
Comentarii: 0
dynamic poll

Infoturism.ro Poll-uri 
Intreaba despre Infoturism.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Infoturism.ro Infoturism.ro
Pe infoturism.ro se gasesc toate informatiile necesare pentru oferte de sejururi si vacante, croaziere, planificarea vacantei perfecte, circuite, bilete de avion, informatii despre destinatiile duristice si rent a car.

Exista si o optiune de a trimite o cerere cu oferta dumneavoastra catre toate agentiile de turism care sunt membre infoturism.ro.

Pe langa cele mentionate infoturism.ro ofera un serviciu pe piata web din Romania numit "7 Recomandari". Consultantii infoturism.ro propun si verifica cele mai bune oferte de calatorie, ghidandu-va catre vacanta ideala.

Infoturims.ro are 3 parteneri www.infopensiuni.ro, www.blombiz.ro si www.cinemagia.ro.

Prin serviciul numit "7 Recomandari" putem gasi pe prima pagina a site-ului top 7 destinatii cautate (Intern, Extern si de sezon) si Top 7 Recomandari.

In mare parte pe site se mai gasesc informatii despre cazare din toate orasele din Romania, Destinatii, Harti, Ce poti sa faci in destinatia dorita, Anunturi agentii de turism, Vacante tematice (Revelion 2011, CityBreak, Ski, Luna de miere si multe altele), Last Minute (Ultimele oferte si cele mai noi adaugate, continand si reduceri). Exista ofere cu discount de pana la -27% reducere).

Infoturism.ro contine un motor de cautare foarte complex, ce contine 7 categorii (Sejururi, Cazare, Circuite, Bilete avion, Croaziere, Inchirieri auto, Transport), iar in functie de categorie puteti complecate destinatia, perioada, mijlocul de transport si categoria de cazare pentru o cautare mai complexa.

Infoturism.ro ofera un meniu principa in parte de sus a site-ului, iar categoriile importante avand o culoare aparte, de exemplu sectiunea "Last Minute" este de o culoare rosie, iar "Early Booking" de culoare portocalie, sectiunea "Cazare Pensiuni" fiind verde, iar restul sectiunilor avand o culoare albastra (Sejururi, Circuite, Cazare, Hoteluri, Bilete avion, Croaziere, Transport si Agentii).

In sectiunea Early Booking sunt oferte de sejururi cu discount pana la 40%, iar in ofertele de cazare discount pana la 20%.

Conform datelor de pe www.trafic.ro infoturism.ro are peste 90.000 de vizitatori unici pe saptamana, peste 600.000 de afisari, si este pe locul intai in topul site-urilor de acest gen.
 
De ce il recomandam?
Infoturism.ro este cel mai mare portal de turism din toata tara, putand fi denumit si ghid turistic on-line, are la dispozitie cea mai mare variatie de date cu oferte turistice.
De ce este faimos?
Informatia pe site este foarte bine detaliata, nu exista probleme de incarcare, putine reclame, culorile sunt bine alese.
by fw editor
visit website Categ