FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 247
Comentarii: 0
dynamic poll

Trilulilu.ro Poll-uri Intrebari despre Trilulilu.ro

- Ce fel de site este Trilulilu.ro? by Maria

- Care sunt culoriile predominante pe site-ul Trilulilu? by Sofia

- Cat de des este updatat contentul de pe prima pagina? by Tyler

- Cum pot gasi mai usor o melodie dorita? by Zoe

- Ce va place cel mai mult legat de acest site? by Cooper

- Accesul pe Trilulilu.ro este gratuit? by Kylie


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Trilulilu.ro Trilulilu.ro
Site-urile de video-sharing in care utilizatorii pot uploada, share-ui sau viziona filme sunt unele din cele mai populare site-uri din lume, fiind accesate zilnic de milioane de utilizatori.

Cel mai cunoscut site de video-sharing din lume este www.youtube.com care a fost cumparat de Google Inc. in 2006 pe 1,65 miliarde de dolari.

Trilulilu.ro cel mai cunoscut site romanesc care intra in aceasta categorie.

Cu un desing prietenos si o gama de culori bine alese, trilulilu este extrem de usor de folosit de catre utilizator. Culoarea de pe fundal este alba iar butoanele de la meniului principal sunt rosii, dar o data selectata categoria dorita, buton capata culoarea verde.

Meniul principal contine are urmatoarele optiuni: Acasa - buton de revenire pe pagina principala; Video - buton care ne ajuta sa gasim toate video-clipurile acestui site; Audio - buton care ne conduce catre toate materialele audio; Imagini; Membri si Upload - cu ajutorul acestui buton utilizatorii pot pune pe site diferite video-clipuri, materiale audio sau imagini. Site-ul ofera si un meniu de cautare, pentru gasirea videoclipului dorit.

Ca orice site care se respecta trilulilu.ro are un anumit nivel de securitate. Fiecare utilizator care vrea sa uploadeze un videoclip pe site trebuie mai intai sa isi faca un cont. De asemenea utilizatorii pot comunica intre ei in sectiunea de chat aflata imediat sub filmul vizualizat. In opinia mea aceste lucruri aduc un plus al site-ului.

Pentru a vizualiza materialele video ale acestui site este necesar sa avem instalat ultimu flash player.
 
De ce il recomandam?
In concluzie recomand acest site pentru toti iubitorii de filme, muzica, stiri atat straini dar mai ales romani datorita calitatii foarte bune a filmelor dupa acest site, a sunetului cat si a modului de utilizare.
De ce este faimos?
In ceea ce priveste numarul de utilizatori trilulilu.ro este intr-o continua expansiune. Numarul de utilizatori unici pe luna iunie ajungand foarte aproape de 2 831 000.
by FW Editor
visit website Categ