FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 689
Comentarii: 0
dynamic poll

Gsmland.ro Poll-uri 
Intreaba despre Gsmland.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Gsmland.ro Gsmland.ro
GSMLand.ro nu vinde telefoane mobile ci este present pe internet doar ca sa ajute utilizatorii pentru alegerea unui telefon mobil. Pe gsmland.ro puteti vedea ce caracteristici are un telefon mobil, opiniile altui vizitator despre acel model si il puteti compara cu un alt model.

Pe GSMLand.ro sunt prezentate doar telefoanele de tip GSM. GSMLand.ro preia informatiile de pe site-urile producatorului. Nu toate modelele prezentate de GSMLand.ro sunt in productie, unele dintre acestea au fost anuntate de producatori.

Statisticile de pe prima pagina prezinta preferintele vizitatorilor GSMLand.ro

"Phones by rate", reprezinta media voturilor primite de un telefon anume, nu conteaza insa daca voturile sunt primite pentru accesorii sau performanta, design, ele fiind adunate.

"Brands by rate", este media voturilor primite de toate telefoanele unei companii in parte. "Phones by interest", este statistica vizitelor userilor care au fost obtinute de un telefon anume. "Brands by interest", este suma vizitatorilor care au vizitat telefoanele unei companii anume.

Primul lucru ce i se afiseaza utilizatorului este interfata grafica care este foarte importanta. Este de apreciat simplitatea de care da dovada GSMLand.ro.

Spre deosebire de alte site-uri de acest gen GSMLand.ro nu asalteaza cu "gramezi" de oferte si reclame inca de pe prima pagina.

Grafica este imbinata cu doua culori, alb si albastru ce creaza o atmosfera calda, si placuta. Culorile sunt bine alese incat sa nu "atace ochii", iar lipsa reclamelor da un punct de professionalism site-ului. GSMLand nu are problem de incarcare, se incarca foarte repede (interval de o secunda doua) pozele sunt de dimensiuni mici , dar se pot mari cu un simplu "Click".

In stanga paginii vom gasi o multitudine de firme de producatori (Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG, Siemens, Sagem, BenQ, Black Berry, Philips, Sharp, Alcatel, Panasonic si multe altele), in mijlocul paginii se afla ultimile noutati GSM, prezentari video, rewiewn-urile ultimelor modele aparute.

Pe GSMLand se gaseste un forum unde veti gasi urmatoarele titluri: discutii despre serviciile GSM, telefonie mobile, noutati GSM, telefoane mobile, retele de telecomunicatii, discutii diverse, anunturi GSM, si multe altele.
 
De ce il recomandam?
GSMLand are zilnic peste 50.000 de vizitatori unici, iar numarul lor este in crestere si peste 190.000 de afisari care continua sa creasca.
De ce este faimos?
GSMLand.ro este unul dintre cel mai popular site de telefoane mobile la ora actual.
by fw editor
visit website Categ