FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 210
Comentarii: 0
dynamic poll

ComputerGames.ro Poll-uri Intrebari despre ComputerGames.ro

- Am acordat nota X unui articol / joc, dar de mai multe ori nota afisata este diferita.De ce? by Eric

- Nu mai pot vota. De ce? by Jennifer

- De ce trebuie sa-mi creez obligatoriu un cont pentru a putea comenta sau vota? by Vanessa

- De ce exista mai multe servere de download? by Joshua

- Am descarcat un fisier foarte mare, dar cand incerc sa-l dezarhivez apare un ecran de eroare.Am luat X GB de pomana? by Dylan

- Imi merg foarte prost download-urile. Ce pot face? by Charlotte


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
ComputerGames.ro ComputerGames.ro
ComputerGames.ro este unul dintre cele mai bune site-uri pentru jocuri din Romania.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele stiri despre diverse jocuri. Dupa cum se poate observa vizitand site-ul, acesta prezinta un meniu orizontal de culoare rosie , iar la sfarsitul meniului se afla un SEO friendly.

Desi cantitatea de informatii si poze este mare , viteza de incarcare a site-ului este acceptabila.

Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta si prin prezentare vizitatorilor cu cele mai noi stiri si interviuri despre anumite jocuri, rezultatele la diferite concursuri, review-urile unor jocuri noi aparute etc.

Site-ul are o structura buna, pe categorii diverse, fiecare categorie ajutandu-l pe utilizator sa gaseasca informatia dorita.

De exemplu daca vrea sa download-eze un joc dorit se va duce la categoria "downloads" si va selecta jocul dorit, daca vrea sa citeasca despre un joc inainte de a-l downloada, acesta se va duce la "articole" , va selecta "reviews" , si va cauta jocul care il intereseaza.

In partea dreapta sa site-ului avem 2 meniuri verticale : "Downloads" - unde se afla vide-uri cu diferite jocuri si "Promotii" unde utilizatorii pot obtiune diferite key-uri pentru jocurile dorite la un pret mai mic decat cel normal.

Culoarea de background a site-ului este neagra. De asemenea avem si meniuri verticale in partea stanga, head-erul fiecarui meniu avand culoarea rosie, iar cuprinsul meniului fiind portocaliu.In opinia mea culorile sunt in general bine alese, nu obosesc utilizatorul si dau site-ului un aspect frumos.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Computersgames.ro este ideal pentru toti utilizatorii de jocuri pe calculator, indiferent de nivelul jucatorilor, acest site poate ajuta jucatorul sa inteleaga jocul mai bine, sa-si faca o parere despre un joc care nu l-a jucat niciodata si sa socializeze cu alti jucatori.
De ce este faimos?
Site-ul are cifre impresionante chiar si pentru un site de jocuri, in unele zile ajungand la cifra de 52 000 de vizitatori unici. In data de 12 iulie 2010 s-au realizat peste 300 000 de afisari, 57 000 de vizite si 45 000 vizitatori unici.
by FW Editor
visit website Categ