FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 288
Comentarii: 0
dynamic poll

Petocuri.ro Poll-uri Intrebari despre Petocuri.ro

- Cine a lansat site-ul Petocuri.ro? by Amelia

- Sunt prezente materiale video pe site? by Mary

- Ce puteti urmari in sectiunea de REVISTA a site-ului Petocuri.ro? by David

- Cum se numesc editorii site-ului? by Jason

- Cati editori are site-ul? by Genesis


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Petocuri.ro Petocuri.ro
Dupa cum ii spune si numele Petocuri.ro este un site dedicate in deosebi femeilor si prezinta foarte multe informatii in special legate de imbracaminte si incaltaminte.

Site-ul este unul non-conformist, asta regasindu-se si in design-ul sau foarte colorat dar bine ales. La inceputul paginii principale de culoare alba este postata cea mai recenta stire, deasupra careia se afla meniul principal, de obicei pe o culoare neagra. Pe masura ce se parcurge pagina principala utilizatorii pot vedea noi si noi stiri pe diverse teme.

Site-ul se uploadeaza zilnic cu stiri proaspete, dar datorita volumului mare de informatii, materialelor video si numarului mare de imagini, acesta se incarca foare greu.

In meniul principal, care este orizontal si de culoare inchisa, utilizatorii au parte de mai multe rubrici de unde reiese o gestionare buna a informatiei, o nota buna pentru site in opinia mea. Astfel parcurgand meniul se pot observa: FASHION&BEAUTY" rubrica in care femeile pot vedea atat stiri despre produse de ingrijire a tenului cat si stiri despre articole vestimentare si prezentari de moda; CULTURA" sunt prezentate emisiuni TV, spectacole, show-uri, intalniri legate de lumea mondena; EDITORS" sunt prezentati editorii site-ului impreuna cu o selectie a celor mai bune articole ale lor.

Numele lor sunt: Ioana, Mariejeane, Roxana si Ioana Cristina; REVISTA" este prezentata revista cu acelasi nume (Petocuri) impreuna cu numerele aparute deja; FOTO" fotografii diverse de la diferite evenimente mondene; DRESS FOR SUMMER" o rubrica interesanta care pe langa stirile "scrise" despre diverse articole vestimentare are si un material video in care femeilor le sunt prezentate mai multe tipuri de articole vestimentare; INTERVIURI" articole in care sunt prezentate opiniile vedetelor din showbiz si raspunsurile lor la diferite intrebari ale fanilor; POARTA ROCHIE!; BLOG" sectiune unde fanii pot intra si comunica atat intre ei cat si cu editorialistii site-ului.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea acesta este un site interesant la care se lucreaza intens si are sanse pe viitor sa devina unul din cele mai populare site-uri de moda din Romania.
De ce este faimos?
Tot in meniul principal se mai gaseste o casuta de cautare in care o data editat numele unei stiri aceasta este afisata utilizatorilor din arhiva site-ului. Alte sectiuni din meniu sunt: HOROSCOP, PICANTERII, TESTE si FORUM.
by FW Editor
visit website Categ