FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 719
Comentarii: 0
dynamic poll

pariuri-online.ro Poll-uri Intrebari despre pariuri-online.ro

- Ce reprezinta sectiunea 'Dictionar' de pe pariuri-online.ro? by Michael

- Pot paria pe pariuri-online.ro? by Ian

- Cat de popular este pariuri-online.ro? by Madison

- Cat de corecte sunt analizele facute de pariuri-online.ro? by Brooklyn

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe pariuri-online.ro? by Sydney

- Ce este pariuri-online.ro? by Caleb


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
pariuri-online.ro pariuri-online.ro
Site-ul ofera sfaturi utile, strategii de joc si cele mai bune cote de pariuri pentru majoritatea sporturilor existente (fotbal, handbal, basket, hockey, volei, polo, tenis, etc). Desigur, principalul sport analizat este fotbalul. Nu pentru ca editorii ar fi mari fani ai fotbalului ci pentru ca acest sport este unul dintre cele mai profitabile atunci cand vine vorba de pariuri.

Fiind un site destul de complex, pariuri-online.ro vine cu o interfata aparte. La prima vedere, elementele par putin inghesuite in pagina, haotice, insa pentru un cunoscator al fenomenului, intreaga structura este una cat se poate de logica.

Exista cateva categorii majore pe pariuri-online.ro: clasamente, statistici sport, live scores, cote comparate, tips & tricks, analiza unui meci, pariuri sigure si live video. Pe langa aceste categorii importante mai exista si unele secundare precum: live text, trend cote, forum, management bani, handicap normal, handicap asiatic si dictionar.

Foarte importante sunt cele 2 tabele prezente pe prima pagina: Ultimele predictii si Stiri de ultima ora. Tabelul cu predictii prezinta cele mai importante meciuri ale momentului la cele mai bune case de pariuri. De obicei, sunt analizate doar meciurile cu cota >1.8. Se stie ca o agentie de pariuri efectueaza propriile predictii in ceea ce priveste un meci, iar in functie de acestea sunt stabilite si cotele. Pariuri-online.ro va prezinta o analiza pertinenta a predictiilor care sunt corecte si a celor eronate.

Sectiunea cu stiri de ultima ora este iarasi foarte importanta deoarece permite utilizatorilor sa aiba o viziune corecta asupra unui meci. Fiind informat, un jucator poate efectua pariul corect, chiar daca casele de pariuri pronosticheaza o situatie cu totul si cu totul diferita.
 
De ce il recomandam?
Din punct de vedere al graficii, pariuri-online.ro arata destul de bine. Culorile au fost bine alese (alb, albastru si gri), nu exista foarte multe reclame iar textul este usor de citit. Optimizarea este iarasi una foarte buna. Site-ul se incarca aprope instantaneu iar trecerea de la o pagina la alta se face fara probleme.
De ce este faimos?
Pariuri-online.ro este unul dintre cele mai complete ghiduri de pariuri sportive din Romania.
by FW Editor
visit website Categ