FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 752
Comentarii: 0
dynamic poll

Stanleybet.ro Poll-uri Intrebari despre Stanleybet.ro

- Care este adresa ip pe care ruleaza site-ul in momentul de fata? by Alexa

- In ce oras are sediu Stanleybets? by Brianna

- Care este aproximativ numarul de utilizatori unici pe site? by Evelyn

- Cum este vazut site-ul din punct de vedere al vitezei de incarcare? by Christian

- In ce an a inceput sa se dezvolte Stanleybet in tara noastra? by Kaden

- La ce valoare de piata este estimat site-ul Stanleybet.ro? by Isaiah


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Stanleybet.ro Stanleybet.ro
In 1997 a fost infiintata firma britanica Stanleybet International care cu timpul a devenit una dintre cele mai importante companii multinationale de pariuri sportive din Europa. Pe data de 7 ianuarie 2004 s-a infiintat prima agentie Stanleybet din tara noastra.

Stanleybet.ro este un site dedicat pariurilor sportive cu o popularitate mare la noi in tara. Aici jucatorii pot urmarii atat meciuri live cat si statistici detaliate legate de o anumita echipa sau de un anumit sport. Site-ul nu este unul aglomerat de aceea se incarca foarte repede. Spatiul de publicitate este foarte redus ceea ce constituie un avantaj din punct de vedere al utilizatorului.

Stanleybet.ro,ca orice site de pariuri important, se actualizeaza permanent, informand utilizatorii in timp real cu privire la rezultetele mecurilor in desfasurare. Pe langa rezulatele live site-ul are si o baza de stocare a tuturor meciurilor jucate intr-o anumita zi; astfel utilizatorii pot urmarii scorurile dorite chiar si dupa cateva zile de la meciurile jucate.

Pagina principala este una simpla, dar cu foarte multe meniuri. Astfel in meniul orizontal din partea de sus a site-ului utilizatorii pot afla informatii generale cu privire la membrii si organizatorii site-ului; regulamentul site-ului; notiuni generale despre modul de pariere; sedii Stanleybet in tara precum si alte linkuri utile jucatorilor de jocuri de noroc.

Pe langa informatiile aparute e pagina principala se afla si 2 meniuri vertical in stanga si in dreapta pe care utilizatorii le pot accesa pentru a afla informatii cu privire la: Oferta pe zile" contine toate meciurile casei de pariuri structurate pe zile; Oferta scurta" in aceasta sectiune utilizatorii pot urmarii ofertele casei in urmatoarele 3 si 6 ore(toate meciurile care se joaca in acele intervaluri de timp); Oferta sporturi" toate meciurile care se joaca intr-o saptamana intr-un anumit sport (Exemplu: Fotbal, Baschet, Handbal, Tenis etc); Rezultate" aici utilizatorii pot urmarii partidele deja incheiate(si in aceasta sectiune informatia este foarte bine structurata pe zile); Clasamente&Statistici" aici jucatorii pot urmarii date statistice cu privire la echipa favorite (pozitie in campionat, numar de jucatori din lot, numar de goluri marcate, rezultatele din meciurile anterioare etc); Pariuri speciale; Program de functionare; precum si Biletul lunii" sectiune unde cel mai mare castig este afisat.
 
De ce il recomandam?
In concluzie stanleybet.ro este bine realizat atrage atentie prin simplitatea lui; nu este incarcat cu informatii si nu are publicitate multa satisfacand astfel cerintele clientilor sai fideli.
De ce este faimos?
Design-ul este bun culoare de fundal este alba iar meniurile au culoarea rosie pentru a evidentiala contrastul si pentru o mai buna claritate. In opinia mea culorile sunt bine alese.
by FW Editor
visit website Categ