FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 274
Comentarii: 0
dynamic poll

Revista22.ro Poll-uri Intrebari despre Revista22.ro

- Cum pot utilizatorii ajunge mai usor la stirile preferate? by Gracie

- Unde se afla sediul ziarului? by Jaden

- Care este numarul de utilizatori care acceseaza site-ul lunar? by Chloe

- Se actualizeaza acest site zilnic? by Taylor

- Unde se gasesc pe site informatii legate de acest ziar si de echipa care lucreaza aici? by Autumn

- Unde se pot gasi pe site discutiile si parerile generale ale utilizatorilor? by Kevin


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Revista22.ro Revista22.ro
Revista 22 este un saptamanal independent de analiza politica si actualitate culturala.

Site-ul revista22.ro este un site informativ in care utilizatorii pot urmarii cele mai noi stiri, pot citi numeroase interviuri si dezbateri interesante si de asemenea pot citi foarte multe cronici de buna calitate.

Site-ul nu face abuz de culori, design-ul fiind unul simplist. Pagina principala are culoarea alba, stirile au culoarea titlului albastra. Fiecarei stiri de pe pagina principala ii este asociat un titlu si o portiune din continutul textului. Pentru a vedea stirea completa utilizatorii trebuie sad ea click pe titlul acesteia.

Site-ul este bine structurat, informatiile sunt puse pe categorii si sunt afisate pe pagina principala in ordine cronologica(de la cea mai recenta). In afara de asta exista si un meniu stanga sus, vertical cu urmatoarele categorii: Prima pagina buton de revenire la pagina principala; Editorial; Politica sunt prezentate stiri politice; Perspective; Economic Sunt prezentate stiri din domeniul economic atat din Romania cat si din strainatate; Cultura Stiri cultural; Media Stiri atat din lumea presei scrise cat si de la televiziune, radio sau chiar internet.

Sub mediu pe prima coloana a paginii principale se gasesc diverse sondaje de opinie, bloguri si alte site-uri recomandate.

Spatiul publicitar este redus, iar aceasta impreuna cu lipsa materialelor video duce la o incarcare rapida a site-ului. Numarul de utilizatori unici care acceseaza site-ul zilnic este de peste 1500 cu o medie de peste 4000 de afisari.

Pe coloana din dreapta exista o rubrica interesanta Articole dupa autor care dupa cum ii spune si numele imparte toate stirile aparute pe site pe autori. Astfel daca utilizatorii prefera modul de redactare a unui autor si apreciaza lucrarile acestuia poate ajunge rapid si eficient la informatie doar accesand numele acestuia din lista.
 
De ce il recomandam?
Prin calitatea informatiilor si modul rapid de acces pe site, www.Revista22.ro merita vizitat de cat mai multi utilizatori.
De ce este faimos?
De asemenea pe acest site sunt prezente si informatii despre mediu inconjurator in rubrica Cultura Romania ecologica care este actualizata periodic cu diverse stiri despre natura si mediul in care traim.
by FW Editor
visit website Categ