FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 320
Comentarii: 0
dynamic poll

super-jocuri.ro Poll-uri Intrebari despre super-jocuri.ro

- Este super-jocuri.ro sigur? Am mai avut probleme cu cateva site-uri asemanatoare in trecut. by Thomas

- Exista reclame pe super-jocuri.ro? by Kevin

- Cat de popular este super-jocuri.ro? by Destiny

- Cum vi se par jocurile de pe super-jocuri.ro? by Mackenzie

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe super-jocuri.ro? by Adam

- Ce este super-jocuri.ro? by Christopher


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
super-jocuri.ro super-jocuri.ro
Super-jocuri.ro satisface cateva dintre cerintele de baza de la un astfel de site: un numar mare de jocuri disponibilie si gratuitate (cea mai mare parte dintre aceste jocuri pot fi jucate gratuit).

Jocurile sunt structurate pe categorii (pentru o mai buna gestionare a acestora si pentru a reduce timpul de cautare necesar). Categorii sunt multe insa putem aminti cateva mai importante precum Jocuri pentru copii, Jocuri cu masini, Jocuri logice, Jocuri puzzle, Jocuri sportive, Jocuri amuzante si asa mai departe.

Pe langa aceste categorii mai exista si un mic motor de cautare bazat pe cuvinte cheie. Astfel, un utilizator isi poate cauta jocul favorit atat vreme cat cunoaste denumirea jocului sau macar o parte din aceasta denumire.

Exista si doua sectiuni mai speciale: Cele mai noi jocuri si Cele mai populare jocuri. Daca nu esti fan al vreunui gen de mini-joc flash, sectiunea cu cele mai populare jocuri este perfecta pentru tine. Aceasta se updateaza aprope zilnic iar jocurile sunt selectate in functie de voturile utilizatorilor.

Din punct de vedere al structurii, super-jocuri.ro este simiar cu majoritatea site-urilor de gen. Astfel, pagina principala este asaltata cu tot felul de reclame. Partea buna este ca aceste reclame sunt tip banner si nu afecteaza in vren fel utilizatorul. Interfata este una placuta. Creatorii site-ului au mers pe o combinatie de galben cu portocaliu si albastru deschis pentru a simula o atmosfera placuta si destinsa (nimanui nu-i place un astfel de site cu o grafica intunecata si sumbra).

Se poate observa ca super-jocuri.ro este doar la inceput insa acest inceput este unul destul de promitator.
 
De ce il recomandam?
Timpul de incarcare (optimizarea) este unul foarte bun. Trecerea de la o pagina la cealalta se face aproape instant insa inca o data, super-jocuri.ro este la inceput. Pe masura ce baza lor de date se va completa cu tot mai multe jocuri, acest timp de incarcare ar putea sa creasca destul de mult.
De ce este faimos?
Super-jocuri.ro, la fel ca multe alte site-uri asemanatoare, e un site de mini-jocuri flash.
by FW Editor
visit website Categ