FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 713
Comentarii: 0
dynamic poll

piraeusbank.ro Poll-uri Intrebari despre piraeusbank.ro

- Sunt probleme de functionalitate pe piraeusbank.ro? by Sarah

- Pot plati diverse facturi prin piraeusbank.ro? by Charlotte

- Pot gasi informatii legate de creditele oferite de Piraeus Bank pe piraeusbank.ro? by Jesus

- Cat de popular este piraeusbank.ro? by Peyton

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de piraeusbank.ro? by Kaitlyn

- Ce este piraeusbank.ro? by Avery


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
piraeusbank.ro piraeusbank.ro
Piraeusbank.ro (asa cum sugereaza si numele) este site-ul de prezentare al bancii Piraeus Bank in Romania.Piraeusbank.ro poate fi vazut ca o insumare a serviciilor oferite de Piraeus Bank.

Prin intermediul acestui site, un utilizator poate afla mai multe despre banca si despre ofertele pe care aceasta le pune la dispozitia clientilor. In acelasi timp, un client Piraeus Bank isi poate gestiona contul online (in cazul in care aceasta optiune este activata) si poate efectua diferite tranzactii si plati direct din acest cont.

Structura piraeusbank.ro este una mai mult decat comuna in cazul site-urilor de prezentare a bancilor. Prima pagina este ocupata de oferte de creditare, oferte pentru conturi de economii, dobanzi, informatii de contact si asa mai departe.

Ofertele sunt impartite in cateva categorii reprezentative: Credite, Conturi de economii, Carduri, Documente, Alte servicii, Aurul tau (lingouri si monede de aur) si Piraeus Online Banking (serviciul online de banking oferit de Piraeus Bank clientilor sai). Tot pe prima pagina, si extrem de util, este cursul valutar la zi a celor mai importante monede internationale.

Din punct de vedere al design-ului, piraeusbank.ro arata destul de bine. Au fost alese culorile reprezentative pentru Piraeus Bank: galben si albastru iar acest lucru ofera un plus de siguranta clientilor. Foarte important: nu exista reclame pe piraeusbank.ro in afara celor ce prezinta oferte ale bancii.

Piraeusbank.ro se incarca fara probleme pe orice tip de browser folosit: IE, Opera, Firefox, Safari, Chrome, etc. Pentru unele reclame insa (bannere Flash) este necesar Flash Player ce poate fi descarcat gratuit de pe site-ul producatorului.
 
De ce il recomandam?
Mai trebuie spus ca piraeusbank.ro poate fi vizualizat si in limba engleza printr-o simpla apasare de buton. Site-ul poate fi tradus imediat in engleza sau romana, in functie de nevoile clientului. Piraeusbank.ro este un instrument util in dezvoltarea Piraeus Bank in Romania.
De ce este faimos?
Piraeus Bank se poate lauda deja cu o mica istorie de 10 ani in Romania, timp in care a oferit clientilor sai servicii de calitate.
by FW Editor
visit website Categ