FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 241
Comentarii: 0
dynamic poll

keyshop.ro Poll-uri Intrebari despre keyshop.ro

- Cand a aparut keyshop.ro? by Cooper

- Cum este interfata keyshop.ro? by Ashley

- Exista pagina de asistenta pe keyshop.ro? Cum pot contacta reprezentantii keyshop.ro? by Nathaniel

- Am nevoie de cont pentru a achizitiona un astfel de pachet? by Maria

- Cate pachete de site-uri de comert electronic exista in oferta keyshop.ro? by Alexander

- Ce este keyshop.ro? by Brayden


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
keyshop.ro keyshop.ro
Site-urile de comert online sunt noua moda pe internet. Orice firma, oricat de mica doreste sa isi achizitioneze un astfel de site. Din pacate, costurile realizarii unui site de comert electronic sunt destul de ridicate si nu oricine isi poate permite unul.

Keyshop.ro a vazut o oportunitate in acest lucru.Practic, clienti isi pot alege unul dintre cele 3 pachete promotionale. Fiecare pachet vine cu propriile avantaje precum asistenta online, optimizare SEO, design personalizat, gazduire site, fotografierea produselor (de la 10 pana la 50 de fotografii profesionale), promovarea site-ului si consultanta.

Interfata keyshop.ro este una cat se poate de moderna. Combina culori bine alese precum verde pal, bleu si alb pentru a obtine un aspect placut. Elementele sunt bine asezate in pagina, nimic nu este aruncat la intamplare, dovada de profesionalism in realizarea unui site.

Totodata, keyshop.ro nu asalteaza utilizatorul cu reclame nedorite. De fapt, keyshop.ro nu are nici o reclama, lucru extrem de rar la site-urile existente in acest moment.

Keyshop.ro este structurat pe 7 categorii importante: Home, Oferta, Despre, Optimizare, Grafica, Blog si Contact. Nu este necesara inregistrarea pentru a putea vedea ofertele existente. Un cont este necesar in cazul in care utilizatorul doreste ca achizitioneze unul dintre cele 3 pachete de site-uri de comert online. Procesul de inregistrare este unul relativ simplu.

Sunt necesare unele date cu caracter personal insa doar pentru a facilita comunicare dintre client si reprezentantii keyshop.ro. In functie de complexitatea site-ului dorit si de nivelul de personalizare, timpul de livrare variaza de la cateva ore pana la 7 zile.

Din punctul de vedere al optimizarii, keyshop.ro se incarca rapid, trecerea de la o pagina la alta fiind aproape instanta. Nu exista foarte multe imagini sau fisiere video iar acest lucru faciliteaza o viteza de incarcare superioara.
 
De ce il recomandam?
Realizatorii keyshop.ro promit site-uri de comert online la un nivel foarte avansat si la un pret mai mult decat acceptabil. Conceptul nu este nou insa keyshop.ro reprezinta un nou pas in industria de vanzari online.
De ce este faimos?
Keyshop este un magazin online ce ofera clientilor site-uri de comert online facute "la cheie" (asa cum sugereaza si numele site-ului).
by FW Editor
visit website Categ