FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 154
Comentarii: 0
dynamic poll

Automarket.ro Poll-uri Intrebari despre Automarket.ro

- Devine publicitatea pe site greoaie si enervanta pentru vizitatori? by Adrian

- In ce masura este prezenta lumea automobilistica a Formulei 1 in cadrul site-ului? by Evelyn

- Exista vreo modalitate de a-ti exprima parerea despre site? by John

- Exista vreo posibilitate de a compara diferite autovehicule in cadrul acestui site? by Jackson

- Exista facilitati pentru cei care au cont pe acest site? by Alex

- Site-ul automarket.ro are vreo legatura cu publicatia automarket? by Eric


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Automarket.ro Automarket.ro
El reprezinta, in fapt, varianta electronica a "primului cotidian auto din Romania, cu stiri auto zilnice, modele noi, toate anunturile auto second-hand din internetul romanesc, Formula 1 si cel mai tare manager de F1 de pe internet!", asa cum este descris de unul din principalele site-uri de trafic online din Romania.

Pagina principala nu se chinuie sa mascheze o editie online a unei publicatii. Astfel, banda superioara contine logo-ul si, bineinteles, o banda publicitara de profil si nu numai.

In partea superioara, in dreapta, avem meniul utilizatorului, cu optiuni de logare sau de creare a unui cont. Sub logo-ul site-ului, avem de a face cu principalele meniuri ale acestuia, si anume: "masini noi", "anunturi auto", "stiri", "drive test", "okazii", "raspunsuri", "utile" si "motorsport".

Trebuie mentionat ca la accesarea oricaruia dintre aceste meniuri, se deschide o alta pagina principala, fapt ce nu poate decat sa denote profesionalism si diversitate, continutul site-ului fiind extrem de consistent si bine sistematizat.

Sub aceste meniuri regasim partea interactiva, specifica, ce ne subliniaza cel mai bine faptul ca site-ul este editia online a cotidianului cu acelasi nume, avand o aplicatie flash ce prezinta, succesiv, ultimele postari din categoriile stiri interne, modele noi, siguranta, etc.

Prezentarea devine cu atat mai atractiva cu cat succesiunea secventelor flash aduce de fiecare data in prim plan o fotografie sugestiva si un titlu de o reala calitate jurnalistica.

In partea dreapta a aplicatiei flash, se regasesc cele mai importante doua sectiuni automarket, si anume "masini noi" si "anunturi auto", cu cateva detalii care fac usoara intelegerea ratiunii pentru care au primit un loc fruntas in ergonomia site-ului.

Sub acestea, in partea dreapta, pe masura ce derulam, avem o sectiune de publicitate, iar mai apoi, trimiteri catre forum-ul site-ului, ofertele speiale si promotiile momentului, un serviciu in premiera in Romania care estimeaza valoarea oricarui autovehicul, un calculator la zi pentru binecunoscuta taxa auto, oferta momentului pentru anvelope si asigurarile de tip RCA, adrese utile pentru statii ITP, service-uri autorizate si altele, precum si ofertele unui magazin online partener de piese si accesorii auto.

In partea stanga, sub sectiunea cotidianului, avem un motor de cautare rapida pentru anunturile auto active in cadrul site-ului, dupa care o sectiune de stiri auto, in ordine publicarii lor, incepand cu cele mai recente.
 
De ce il recomandam?
Designul site-ului este unul atent lucrat, cu profesionalism, evidentiind foarte bine cele mai importante sectiuni ale acestuia, totul impachetat intr-o infatisare moderna, de bun gust, generoasa in privinta culorilor si texturilor de actualitate.
De ce este faimos?
Site-ul automarket.ro este unul dintre cele mai importante site-uri din Romania cu tematica auto.
by FW Editor
visit website Categ