FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 231
Comentarii: 0
dynamic poll

ziare.com Poll-uri Intrebari despre ziare.com

- Este accesul la ziare.com gratuit? by Samantha

- De cand dateaza primul articol pastrat in arhiva ziare.com? by Elizabeth

- Cum pot vota un comentariu pe ziare.com? by Angelina

- Cum pot cauta articolul dorit? by Carter

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe ziare.com? by Tyler

- Ce este ziare.com? by Alyssa


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
ziare.com ziare.com
Aici, vizitatorii pot gasi cele mai importante stiri din domenii precum politic, business, sport, life show, actualitate si multe altele. Stirile prezentate sunt impartiale si bine documentate.

Pentru o mai buna gestionare a acestor articole, ziare.com este impartit in mai multe categorii importante: Actualitate, Politic, Sport, Business, Ziare si Reviste, Life Show si Stiri locale. Fiecare categorie mai vine cu o serie de sub-categorii. In plus, exista si un mic motor de cautare ce permite o cautare rapida bazata pe termeni sau cuvinte cheie.

Foarte interesanta este o sectiune speciala intitulata "Top 3 stiri presa centrala".

Aici sunt prezentate cele mai importante stiri din fiecare publicatie majora din Romania. Sectiunea este actualizata zilnic iar fiecarui ziar ii sunt rezervate 3 stiri. Sectiunea este extrem de utila si permite accesul la informatie fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa caute fiecare site in parte pentru a gasit articolele dorite.

Pe langa toate articolele zilnice, exista si o mica arhiva. Acolo sunt pastrate cele mai importante articole incapand cu ianuarie 2006.

Din punct de vedere al structurii, ziare.com este cu adevarat un site de top. Articolele si imaginile sunt foarte bine organizate si asezate in pagina. Spatiul este utilizat intr-un mod profesionist si nu exista nici reclame inutile.

Un aspect extrem de interesant este sistemul de comentarii pe care utilizatorii le pot adauga fiecarui articol. In primul rand, comentariile sunt bine filtrate pentru a se inlatura orice comentariu malitios. Apoi, cele existente pot fi votate de cititori. Exista doua categorii de vot: calitatea comentariului si pro/contra.

Notele date sunt de la 1 la 5. In momentul in care un cititor deschide un articol, el poate selecta care comentarii sa fie afisate si care nu. Astfel, comentariile malitioase, injuriile si jignirile sunt inlaturate. De ce spun ca este extrem de bine venit?
 
De ce il recomandam?
Deoarece, pe site-urile romanesti s-a creat o comunitate "nociva". Exista numerosi utilizatori ce nu fac altceva decat sa incerce sa jigneasca, sa caute motive de cearta sau pur si simplu sa „spameze” site-urile cu reclame nedorite.
De ce este faimos?
Ziare.com este un celebru portal de informatie romanesc.
by FW Editor
visit website Categ