FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 666
Comentarii: 0
dynamic poll

Bizoo.ro Poll-uri 
Intreaba despre Bizoo.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Bizoo.ro Bizoo.ro
Astfel, site-ul este unul in care majoritatea firmelor din Romania si nu numai au rezervata o pagina de prezentare, impreuna cu toate datele care descriu compania, precum si cele de contact, fiind un catalog online de societati comerciale in genul "Pagini Aurii".

Prima pagina este una foarte bine structurata pentru imensa cantitate de informatie pe care doreste sa o transmita vizitatorilor. Astfel, in partea superioara apare logo-ul site-ului, o carapace de broasca testoasa colorata cu mov, culoare care de altfel este in trend si prinde aproape oriunde in ultima vreme.

In partea dreapta superioara, apare sectiunea de log in pentru utilizatorii care au deja un cont activ, precum si pentru cei care doresc sa isi faca unul. Meniul principal supune atentiei cinci mari categorii, "vanzare", "cumparare", "jobs" (categorie recent infiintata), "contul meu" si "mega ajutor".

Sub meniurile principale regasim o mica bara de publicitate, care nu deranjeaza deloc accesarea site-ului, iar sub aceasta o bara de cautare pentru orice fel de continut din cadrul site-ului. Sub bara de cautare, in partea stanga se regaseste un clip de promovare a site-ului, sub egida motto-ului "afacerea ta va creste ridicol de rapid".

Partea dreapta a primei pagini prezinta un minighid prin care oricine poate introduce firma sa in baza de date a bizoo.ro, urmata de pasi care promoveaza firma in toate modalitatile posibile pe care le ofera site-ul.

In stnga acesteia, de sus si pana la terminarea paginii de start, se deruleaza meniurile principale, care ofera maximul de detaliere privind companiile inregistrate pe site, totul despre vanzari si cumparari, cum poate site-ul promova o societate sau o afacere in sine, clipuri video cu privire la acestea, precum si o rubrica cu cele mai frecvente intrebari, produsele recomandate sau ultimele job-uri postate.
 
De ce il recomandam?
Site-ul bizoo.ro este un portal de afaceri complex, care prezinta toate aspectele pe care si le-ar dori orice vizitator in legatura cu societatile pe care le cauta, precum si un bun partener pentru cei care patroneaza diferite firme, fiind de un real ajutor in promovarea a nu mai putin de 100.000 de firme din tara si din strainatate.
De ce este faimos?
Site-ul bizoo.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de afaceri din Romania, fiind in top 10 al celor de profil.
by FW Editor
visit website Categ