FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 793
Comentarii: 0
dynamic poll

gang-store.ro Poll-uri Intrebari despre gang-store.ro

- Cum pot contacta reprezentantii gang-store.ro? by Samuel

- Cum pot converti o marime SUA intr-o marime romaneasca? by Brooklyn

- Cate produse pot gasi pe gang-store.ro? by Mia

- Cat de popular este gang-store.ro? by Ethan

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de gang-store.ro? by Charlotte

- Ce este gang-store.ro? by Gracie


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
gang-store.ro gang-store.ro
Gang-store.ro vine cu o oferta de imbracaminte relativ bogata insa nu suficient de bogata pentru un site de acest tip. De obicei, un site de imbracaminte ofera cateva mii de produse din care utilizatorii isi pot alege.

Pe gang-store.ro nu exista mai mult de 500 de produse. Produsele oferite insa sunt de calitate si vin la preturi destul de atractive (exista si anumite promotii si reduceri).

Produsele sunt impartite in mai multe categorii: Jachete, Pantaloni, Pantaloni scurti, Tricouri si Camasi, Hanorace, Haine dama, Haine copii, Accesorii, Incaltaminte si Underwear.

Fiecare categorie mai vine cu cateva subcategorii. Pentru a facilita cautarea produselor dorite, gang-store.ro ofera un sistem de cautare bazat pe cuvinte cheie. In plus, utilizatorul poate filtra produsele gasite in functie de marime, pret, numele produsului sau cele mai noi produse.

Pentru a comanda un produs, un utilizator are nevoie de cont. Un cont este usor de creat si nu ar trebui sa necesite mai mult de cateva minute.

Din punct de vedere al graficii, gang-store.ro arata destul de bine. S-a mers pe tema de "gang" si s-au folosit culori specifice acestui stil: verde pal, crem si putin alb. As spune ca interfata aleasa este una destul de inspirata. In plus, dispunerea categoriilor ajuta la o mai buna organizare a spatiului pe site. Nu exista zone goale sau spatiu nefolosit. De asemenea, foarte important, lipses reclamele de orice fel. Dupa cum stiti, magazinele online abunda cu tot felul de reclame (Google Adds) sau promotii la propriile produse. Pe gang-store.ro aceste reclame lipsesc cu desavarsire.

Gang-store.ro se incarca fara probleme pe orice tip de browser folosit: Firefox, IE, Google Chrome, Safari, Opera, etc.
 
De ce il recomandam?
Un ultim lucru extrem de important: majoritea produselor vin cu indicele de marime existent in SUA. Pentru a converti acel numar la indicele de marime cunoscut in Romania, se poate folosi un convertor special. Acest convertor se poate gasi pe gang-store.ro la sectiunea "echivalenta marimilor".
De ce este faimos?
Gang-store.ro este un popular site de imbracaminte si accesorii. Asa cum sugereaza si numele site-ului, doritorii pot gasi aici imbracaminte si accesorii din stilul "gang" (de strada).
by FW Editor
visit website Categ