FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 393
Comentarii: 0
dynamic poll

RegieLive.ro Poll-uri Intrebari despre RegieLive.ro

- Ce reprezinta punctele pe RegieLive.ro? by Samuel

- In cat timp este analizat un document pe RegieLive.ro care urmeaza sa fie postat pe site de catre moderator? by Madeline

- Cum se poate schimba parola pe siteul RegieLive.ro by Avery

- Ce se intampla in cazul in care un utilizator si-a creat un cont pe RegieLive.ro si nu a primit mail de confirmare? by Amelia

- Ce este RegieLive? by Blake

- Pentru ce browsere a fost optimizat site-ul RegieLive.ro? by Emily


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
RegieLive.ro RegieLive.ro
WWW.RegieLive.ro este principalul portal studentesc din Romania. Un portal este un site de web care ofera o gama larga de servicii si resurse precum email, forum, motoare de cautare si magazine virtuale. Pe scurt este o comunitate on line.

Dupa cum se observa din prima pagina a site-ului principalele functionalitati ale aplicatiei sunt prezente in meniul din stanga sus.Acesta are culoarea albastra si are urmatoarele sectiuni: Membri" sectiune in care administratorul site-ului stabileste niste reguli generale pentru toti utilizatorii site-ului; Forum" sectiune special creata pentru discutii intre student pe diferite teme; Bazar" aici apar oferte pentru produse de interes pentru studenti(laptopuri, casti, incarcatoare, mobile etc); Cupidon; Jobs" Oferte de locuri de munca pentru student; Facultate" informatii utile despre facultate(aici informatia este partajata atat pe rubrici: Cursuri, Seminarii, Laboratoare, Proiecte, Fituici, Referate; cat sip e facultati, astfel studentii pot accesa cat mai repede si cat mai usor informatia dorita); Bancuri; Subtitrari" in aceasta categorie sunt uploadate subtitrari pentru diverse fime; Contact.

In meniul din dreapta ecranului utilizatorii pot accesa alte informatii utile in urmatoarele sectiuni: Ultimele Joburi; Mesaje Forum; Anunturi Bazar.

Design-ul este unul bine ales cu culori care nu deranjaza si fara contraste puternice; pagina principala are culoarea verde deschis pe cand meniurile au culoarea albastru deschis.

Spatiu publicitar este restrains si bine structurat in aplicatie ceea ce constituie un avantaj prin faptul ca nu deranjaza utilizatorii.
Site-ul este unul dinamic si se updateaza zilnic.
 
De ce il recomandam?
In concluzie, RegieLive.ro, dupa cum suna si motto-ul lor "RegieLive.ro" Portalul Nr. 1 din Romania", merita sa fie in fruntea celor mai bune site-uri studentesti din Romania atat pentru modul profesionist in care este realizat cat si datorita volumului complet de informatii pe care il ofera studentilor si nu numai.
De ce este faimos?
RegieLive.ro are un numar foarte mare de utilizatori; conform site-ului traffic.ro acestia depasesc 260 000 iar numarul de accesari este peste 2 300 000.
by FW Editor
visit website Categ