FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 226
Comentarii: 0
dynamic poll

Starcraft.ro Poll-uri Intrebari despre Starcraft.ro

- Ce tara are cei mai buni jucatori la StarCraft? by Aiden

- Care rasa este cea mai puternica din joc? by Sean

- Cum pot deveni admin pe acest site? by Isaac

- In ce an a fost facut acest site si cine are grija de acesta? by Olivia

- A castigat vreun premiu StarCraft de cand a aparut? by Isaiah

- Cine a facut acest site? by Brooke


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Starcraft.ro Starcraft.ro
StarCraft.ro este un site care a fost facut de Ciuca Valeriu (ButcheR) si Dan Mihalcea in 2005 pentru jucatorii de StarCraft. Desi numarul jucatorilor nu a fost niciodata mare (de ordinul miilor), acest site este inca vizitat si astazi , inca vorbindu-se pe forum diferite topicuri , despre StarCraft sau altele.

Site-ul are un design simplu, usor de accesat de oricine si placut la vedere.Culoarea fundalului este negru o culoare placuta care nu deranjeaza la ochi.Culoarea butoanelor este verde, acelasi verde care noi jucatorii de StarCraft il vedem in joc.
Eu personal consider ca este o alegere culorilor este buna. In dreapta site-ului avem un meniu "hot replay" de unde putem descarca meciuri jucate de in general de romani , jocuri frumoase,distractive pentru o intelegere mai buna a jocului sau pur si simplu pentru amuzamentul nostru.
Replayurile pot fi uploadate doar de straini deoarece, in caz contrar, daca oricine ar putea uploada replayuri, s-ar crea un haos, si un joc ar putea fi uploadat de mai multe ori.
 
De ce il recomandam?
In concluzie, eu cred ca este un site foarte usor de accesat si foarte bun pentru jucatorii de StarCraft, si recomand acest site cu caldura tuturor jucatorilor romani care vor sa discute strategii si sa uploadeze meciuri frumoase.
De ce este faimos?
Pe centrul site-ului avem un meniu cu stiri. Stirile contin diferite teme, un meci de StarCraft care urmeaza sa fie jucat si probabil difuzat, rezultatele foarte bune ale unui jucator roman, un anumit turneu care urmeaza sa fie organizat, performantele nationalei Romaniei de StarCraft etc. Aceste stiri de asemenea pot fi postate doar de adminii acestui site.
by FW Editor
visit website Categ