FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 668
Comentarii: 0
dynamic poll

marketonline.ro Poll-uri Intrebari despre marketonline.ro

- Pot achizitiona produse in rate? by Daniel

- Exista o perioada maxima de realizare a acestui volum cumparare? by Brianna

- Cum pot obtine reduceri suplimentare pe marketonline.ro? by Valeria

- Cat de popular este marketonline.ro? by Brian

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de marketonline.ro? by Makayla

- Ce este marketonline.ro? by Aaron


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
marketonline.ro marketonline.ro
Idea in sine nu este rea insa reducerile oferite sunt destul de mici, cel putin asa par la prima vedere. Lucrurile nu stau insa chiar asa dar despre asta vom vorbi in articolul ce urmeaza.

Marketonline.ro este un mare magazin online de produse electronice si electrotehnice.

Practic, de aici se pot cumpara laptop-uri, calculatoare desktop, camere video, aparate foto, telefoane (mobile si fixe), componente PC, monitoare, imprimante si copiatoare, servere, echipamente de relelistica (routere, switch-uri, placi de retea, etc), televizoare, electronice auto, aspiratoare, combine frigorifice, aragazuri, aparate de aer conditionat, aparate pentru ingrijirea personala, software (jocuri, solutii antivirus, sisteme de operare), console si accesorii pentru console, sisteme de supraveghere (camere video, placi de captura, software retea, etc), reviste si soft educational si multe altele.

Toate aceste produse sunt organizate pe categorii. Pentru a gasi produsul dorit, un utilizator poate folosi un motor de cautare bazat pe cuvinte cheie si diferite filtre in functie de categoria produsului dorit.

De exemplu, pentru un televizor LCD, cumparatorul poate filtra produsele in functie de pret, diagonala, producator, tehnologie, timp de raspuns (ms), tip tuner, culoare si disponibilitate (in stoc, la comanda, etc).

Din punct de vedere al structurii, s-a mers pe un format destul de simplu. Fiecare pagina contine o lista de produse dispuse in mod crescator, in functie de pret. Clientul poate vizualiza fiecare produs in parte cu un singur click. Fiecare produs dispune de informatii complete, cateva imagini sugestive si, dupa caz, de cateva comentarii date de catre alti utilizatori.
 
De ce il recomandam?
Marketonline.ro se incarca rapid si fara probleme pe orice tip de browser folosit: Firefox, Opera, IE, Safari, etc.
De ce este faimos?
Marketonline.ro incearca sa vina cu o idee relativ noua pe piata romaneasca: rasplatirea clientilor fideli prin oferirea unor reduceri de pret in functie de plafonul cumparat. Astfel, clienti mai mici (utilizatorii casnici de exemplu) ce cumpara de pana la 25.000 RON in decursul a 6 luni, se pot bucura de o reducere de pana la 1.5%. Cumparatorii mari (firme, magazine, etc), ce cumpara de pana la 1.000.000 RON vor primi o reducere de 3.5%.
by FW Editor
visit website Categ