FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 704
Comentarii: 0
dynamic poll

rimel.ro Poll-uri Intrebari despre rimel.ro

- Ce vedete sunt prezente pe rimel.ro? by Sean

- Cat de des este actualizata informatia pe rimel.ro? by Jayden

- Imi pot face 'abonament' la rimel.ro si sa primesc pe adresa de e-mail cele mai recente stiri? by Gracie

- E nevoie de inregistrare pentru a accesa rimel.ro? by Elijah

- Ce pot gasi pe rimel.ro? by Kayla

- Ce este rimel.ro? by Diego


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
rimel.ro rimel.ro
Se stie ca romanului ii place sa barfeasca. Viata mondena este una dintre marile atractii ale publicului roman.

Structura site-ului este una extrem de comuna: cat mai multe informatii si barfe legate de vedete autohtone si internationale intr-o prezentare cat mai succinta. Evident, nu lipsesc imaginile. Se stie ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, asa ca de ce nu s-ar folosi imagini din plin. Rimel.ro are un raport imagine/text destul de interesant: 70% imagini si 30% text.

In ceea ce priveste categoriile existente, nu se pot spune prea multe. Exista 4 categorii principale: Home, Showbiz romanesc, Celebritati straine si Pe coperta. Sectiunile secundare lipsesc cu desavarsire insa exista o lista, structurata alfabetic, cu cele mai cunoscute vedete romanesti si internationale. Nu sunt foarte multe (aproximativ 50) insa exista suficiente informatii (a se citi barfe) despre acestea.

Un lucru bun in ceea ce priveste rimel.ro este lipsa de reclame de pe site. Exista cateva link-uri catre alte site-uri de profil si cateva mici reclame la reviste mondene insa nimic suparator sau enervant pentru un utilizator.

De cele mai multe ori, aceste site-uri mondene sunt practic "sufocate" de zeci si zeci de reclame pop-up ce pur si simplu nu iti permit sa citesti un articol de la cap la coada. Lipsa acestor reclame este un mare plus pentru rimel.ro.

Pe langa aceste categorii, mai exista si o mica galerie foto. Aici utilizatorul poate gasi poze de calitate cu vedetele favorite.

Din punct de vedere grafic, rimel.ro arata destul de bine. Culorile au fost bine alese (luand in considerare si tema site-ului): mov pal, roz, alb si nuante de bleu si gri. Design-ul este unul atractiv si in tema cu ceea ce se prezinta pe rimel.ro.
 
De ce il recomandam?
Un ultim lucru care trebuie precizat este nivelul de optimizare al rimel.ro. Paginile se incarca foarte repede avand in vedere numarul mare de imagini si fisiere video. Trecerea de la o pagina la cealalta se realizeaza aproape instantaneu.
De ce este faimos?
Intrezarind o buna posibilitate de dezvoltare si de profit, multi romani "intreprinzatori" au lansat site-uri cu caracter monden. rimel.ro este unul dintre cele mai polulare.
by FW Editor
visit website Categ