FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 337
Comentarii: 0
dynamic poll

titrari.ro Poll-uri Intrebari despre titrari.ro

- Exista limita de download la subtitrari? by Aiden

- Ofera titrari.ro subtitrari de calitate? by Makayla

- Cum vi se pare sistemul de cautare de pe titrari.ro? by Savannah

- Cate subtitrari exista pe titrari.ro? by Destiny

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe titrari.ro by Aidan

- Ce este titrari.ro? by Maria


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
titrari.ro titrari.ro
De-a lungul anilor, titrari.ro a furnizat subtitrari de calitate, in diverse formaturi si framerate-uri (pentru cei ce nu sunt familiarizati cu termenul, framerate-ul sau FPS inseamna numarul de cadre pe secunda).

La un astfel de site, este foarte importanta calitatea subtitrarilor iar subtitrarile de pe titrari.ro sunt de cea mai buna calitate. Exista o echipa cu multa experience ce lucreaza la scrierea si sincronizarea acestora. In plus, titrari.ro vine in mod constant cu subtitrari la cele mai recente filme aparute.

In ceea ce priveste numarul de subtitrari, exista peste 70.000 de astfel de subtitrari pe titrari.ro. Pentru o mai usoara identificare, acestea sunt sortate in functie de film. Practic, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati numele filmului (folosing motorul de cautare pus la dispozitie) si titrari.ro va afisa o lista completa cu subtitrari atribuite acelui film.

Pentru o cautare mai avansata, exista multiple filtre: sortare dupa limba (romana, engleza, spaniola, germana, etc), sortare dupa data, sortare dupa nume, lista alfabetica, sortare in functie de uploader sau sortare in functie de realizatorul subtitrarii. Folosind toate aceste posibilitati de cautare, un utilizator poate gasi si copia o subtitrare in doar cateva secunde.

De apreciat este nivelul de detalii ce insoteste fiecare subtitrare in parte. Exista informatii priving FPS-ul, numele traducatorului, numarul de discuri (1CD, 2CD-uri, etc), ID-ul IMDB al filmului, dimensiunea fisierului, numarul de descarcari, data si ora la care a fost adaugata subtitrarea si data si ora ultimei modificari.

In plus, utilizatorii pot nota fiecare subtitrare cu o nota de la 1 la 5. Astfel, subtitrarile de calitate vor fi afisate la inceputul paginii iar cele cu o nota inferioara spre sfarsit.
 
De ce il recomandam?
Pentru a downloada subtitrari nu este necesar un cont. Exista optiunea de inregistrare insa aceasta nu este obligatorie. In plus, spre deosebire de alte site-uri similare, aici nu exista o limita de utilizatori. Oricine se poate conecta si cauta subtitrarea dorita.
De ce este faimos?
Titrari.ro este deja un nume arhi cunoscut pe piata romaneasca de subtitrari. Acest site se bucura de o lunga traditie in domeniu.
by FW Editor
visit website Categ