FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 320
Comentarii: 0
dynamic poll

Realitatea.net Poll-uri Intrebari despre Realitatea.net

- Care este rata de actualizare a siteului? by Sofia

- Cum pot stirile de pe Realitatea.NET fi citite de straini? by Ariana

- Pe ce loc se afla Realitatea.NET in topul site-urilor de stiri? by Aidan

- De cine este administrat portalul Realitatea.NET? by Jaden

- Care a fost varful numarului de utilizatori unici care au accesat site-ul in ultima luna? by Hailey

- Ce fel de stiri sunt prezentate pe Realitatea.NET? by Vanessa


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Realitatea.net Realitatea.net
REALITATEA.NET este portalul de ştiri numărul 1 din România şi este administrat de F5 - compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele stiri din diverse domenii. Dupa cum se poate observa vizitand site-ul, acesta prezinta stiri interne, externe, stiri mondene, politice, stiri din sport, vremea etc.

De asemenea site-ul este indexat SEO friendly, oferind si suport video.Ca in majoritatea site-urilor importante are un dezavantaj major din punct de vedere al utilizatorului, publicitatea excesiva. Site-ul se incarca greu datorita numarului mare de poze si informatii.

Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta si prin prezetarea cititorilor cu cele mai noi stiri, cele mai citite stiri si cele mai importante stiri; structurate in categoriile cu aceleasi nume.

Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile dar exista si alte activitati cum ar fi cele interactive (jocurile).

Site-ul are o structura buna, pe categorii diverse, fiecare stire avand zona ei pentru a fi usor de urmarit si pentru ca utilizatorul sa poata ajunge usor la informatia dorita(ex educatie).

In afara de categoriile de stiri amintite mai sus, site-ul mai are 2 meniuri unul sub celalalt cu diferite categorii. In primul dupa cum am mentionat mai sus sunt tipurile de stiri prezentate: Pagina Principala, ACTUAL, LOCAL, EXTERN, FUN&MODERN, LIFESTYLE, SPORT, VREMEA, Special, Martor Ocular, Vox Publica, Cariere, Info; iar in cel de-al doilea meniu sunt prezentate categoriile cuprinse de fiecare sectiune din primul meniu(de exemplu pentru stirile actuale gasim ca subcategorii: EVENIMENT, POLITICA, JUSTITIE, SOCIAL, ECONOMIE, EDUCATIE, SANATATE, MEDIU, STIINTA, TEHNOLOGIE, MEDIA, ARTE SI POPCULT, EDITORIALE SI BLOGURI, REALITATEA.NET LIVE, REALITATEA PE NET, REALITATEA.NET MAGAZIN, ziare.ro:REVISTA PRESEI, MASINI NOI).

Culoarea de background a site-ului este alba iar meniurile de sunt rosii. Optiunea de video este pe un negru transparent care este in contrast cu nuanta culorii de fundal ceea ce ofera mai multa calitate. In opinia mea culorile sunt in general bine alese, nu obosesc utilizatorul si dau site-ului un aspect aerisit.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea site-ul Realitatea.NET este realizat profesionist si poate fi considerat din acest punct de vedere unul din cele mai bune site-uri din Romania. Merita vizitat de oricine vrea sa fie informat correct si in timp real.
De ce este faimos?
Site-ul are cifre impresionante chiar si pentru un site de stiri, in unele zile ajungand si la cifra de 200 000 de utilizatori. In data de 12 iulie 2010 s-au realizat peste 500 000 de afisari, 140 000 de vizite si apreape 100 000 de utilizatori.
by FW Editor
visit website Categ