FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 241
Comentarii: 0
dynamic poll

Tpu.ro Poll-uri Intrebari despre Tpu.ro

- Cum se poate conversa cu alti utilizatori? by Addison

- Cum se voteaza un raspuns pe site? by Landon

- Cum se poate raspunde la o intrebare pe Tpu.ro? by Carter

- Cum se cauta o intrebare pe Tpu.ro? by Thomas

- Cum se pot modifica datele contului? by Isabella

- Ce este Tpu.ro? by Allison


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Tpu.ro Tpu.ro
Site-ul Tpu.ro este forma prescurtata a expresiei "Toti pentru unu". Acest site ofera consultanta utilizatorilor prin raspunsuri la intrebari si rezolvarea problemelor lor prin alte sfaturi si indemnuri.

Conform site-ului 99% din intrebarile adresate au primit raspunsuri ceea ce arata nivelul de profesionalism al site-ului. Pana acum pe site au fost adresate aproape 2 500 000 de intrebari.

Site-ul are numeroase categorii si teme de discutie si se actualizeaza zilnic atat cu intrebari cat si cu raspunsuri.

Design-ul este unul bine ales pentru acest tip de site cu multe culori si foarte vizual.

Tpu.ro este foarte bine structurat avand foarte multe meniuri si categorii. Astfel pe pagina principala, sub casuta de "cautare intrebari sau raspunsuri", se afla un meniu de culoare alba cu 4 categorii: "Intrebari recente" sunt afisate ultimele intrebari adresate site-ului; "Populare" - in aceasta categorie sunt grupate intrebarile care au primit cele mai multe raspunsuri; "Pe categorii" sunt afisate categoriile de discutie; "TPU wiki" stiri si informatii originale, utile oricarui cititor.

Pe coloana din stanga a site-ului sunt afisate in ordine urmatoarele rubrici si sectiuni: 1. Contul tau rubrica pentru inregistrare si creare de conturi; Categorii sunt afisate categoriile cu intrebari adresate de utilizatori, aceasta sectiune fiind si in meniul principal al site-ului.

Aici gasiti categorii cum ar fi: Afaceri si Financiar, Cariera, Tehnologie, Arta si cultura, Auto & moto, Beauty & Fashion, Casa & Gardina, Informatii Utilitare, Muzica, Sanatate, Shopping, Stiinta si Filosofie, Timp liber, Turism etc.

Sub aceste categorii exista sectiunile "Ultimele Raspunsuri", "Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro", "Blogul tau poate ajuta", "Retele culinare la Gustos.ro" si "Iti recomandam" sectiune interactive cu multe concursuri si jocuri.
 
De ce il recomandam?
Dupa cum se observa din ce in ce mai multi utilizatori acceseaza acest site, el fiind intr-o continua crestere din acest punct de vedere si atingand cifre record pentru un site de gen din Romania.
De ce este faimos?
Conform site-ului de trafic www.sati.ro, site-ul are peste 50 000 de utilizatori zilnici si peste 200 000 de afisari, iar pe luna numarul utilizatorilor unici se ridic la peste 1 100 000 cu un numar de 7 367 594 de afisari (cifra record pentru site pana in momentul de fata).
by FW Editor
visit website Categ