FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 1018
Comentarii: 0
dynamic poll

You-tube.ro Poll-uri 
Intreaba despre You-tube.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
You-tube.ro You-tube.ro
You-tube.ro este un site romanesc care intra in categoria de video-sharing.

Cel mai cunoscut site de video-sharing din lume este www.youtube.com care a fost cumparat de Google Inc. in 2006 pe 1,65 miliarde de dolari. Site-ul are un design frumos cu o game de culori bine alese, you-tube.ro este usor de folosit de catre orice utilizator.

Culoare de pe fundal este alba iar butoanele au majoritatea culoarea albastra, fiind o alegere buna pentru a nu deranja sau obosii userii site-ului.

In partea superioara a site-ului se gaseste un meniu orizontal cu noua categorii: Home (revenirea pe pagina principala), Cele mai noi (se afla cele mai noi filme adaugate recent pe site), Cele mai vizionate (categoria celor mai vizionate filme de pe you-tube.ro), Hiturile lunii (este top-ul lunii respective), Ajutor (sectiunea unde se gasesc raspunsuri pentru intrebarile cele mai frecvente), Membri (vom gasi toti membrii inregistrati impreuna cu poza acestora de avatar, varsta, zodia si localitatea), Chat (sectiunea unde puteti conversa cu userii online care se afla pe chat), upload, Fii VIP.

Daca iti vei cumpara "membru silver vip" vei avea avantajele urmatoare: -descarci nelimitat de pe Youtube.com si Dailymotion.com, iar cu ajutorul programului Muzica TV Download Studio poti descarca si de pe Trilulilu.ro si RoSEXTV.ro; -descarci melodii si coloane sonore; -descarci videoclipuri; -descarci in oricare din formatele: AVI, FLV, 3GP video mobil, MP3 audio, MP4 audio iPod, iPhone, Mobil, PSP si MP4 video.

Daca iti vei cumpara "membru gold vip" poti descarca orice videoclip HD sau muzica MP3 la calitate mult mai buna din patru site-uri: YouTube.com, Dailymotion.com, Trilulilu.ro, RoSEXTV.ro si vei avea avantajele urmatoare:

-descarci nelimitat in format HD de pe site-urile mentionate mai sus; -descarci melodii si coloane sonore la calitate mult mai buna; -descarci videoclipuri fara watermark (fara insemnul www.you-tube.ro); -descarci in oricare din formatele: AVI, FLV, 3GP video mobil, MP3 audio, MP4 audio iPod/iPhone, Mobil, PSP si MP4 video.
 
De ce il recomandam?
In concluzie recomand acest site pentru toti iubitorii de filme, muzica, stiri atat straini dar mai ales romani datorita calitatii foarte bune a filmelor dupa acest site, a sunetului cat si a modului de utilizare.
De ce este faimos?
You-tube.ro este un site de video-sharing, in care utilizatorii pot downloada, uploada sau viziona filme.
by fw editor
visit website Categ