FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 663
Comentarii: 0
dynamic poll

Onefm.ro Poll-uri 
Intreaba despre Onefm.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Onefm.ro Onefm.ro
Site-ul este si el unul deloc de neglijat in ceea ce priveste accesarile, ajungand lunar la 15.000 de vizitatori unici. Desi cifra nu pare deloc impresionanta, trebuie avut in vedere si genul site-ului, care limiteaza numarul de vizitatori la unul decent.

Prima pagina a site-ului vine cu o interfata interactiva, care prezinta trei variante ale fundalului, fiecare cu tonuri de culoare pentru cele mai diferite gusturi. Prima pagina este una foarte simpla, cu link-uri catre toate sectiunile site-ului, aflate de o parte si de alta a logo-ului.

Sub acesta se afla una din cele mai accesate trimiteri, si anume aceea catre ascultarea live a postului de radio.a doua parte a primei pagini prezinta o aplicatie flash cu doua ferestre care se deschid alternativ, la interval de cateva secunde, si care prezinta un link catre ascultarea live si unul catre detalii asupra concursului in urma caruia One FM a trimis castigatorul intr-o vacanta de vis.

Sectiunile aplicatiei flash se actualizeaza in functie de principalele evenimente gazduite de postul de radio One FM, reprezentand principala caracteristica interactiva a site-ului. Sub aceasta, avem doua sectiuni, dedicate Dj-ilor si emisiunilor de la One FM. Astfel, in partea stanga sunt prezentati Dj-ii, iar in drapta emisiunile.

La accesarea acestora, se deschide o pagina care prezinta toti Dj-ii prin derulare de la stnga la dreapta, pentru fiecare dintre ei fiind activ un link catre site-ul lor personal, sau doar o descriere si o galerie foto, pentru cei care inca nu si-au construit unul. Lucrurile stau intr-o maniera asemanatoare si pentru emisiuni, acestea fiind descrise pe scurt, precum si gazdele acestora.

Continutul cu adevarat important al site-ului se reveleaza vizitatorilor in momentul accesarii sectiunilor asezate in jurul logo-ului din partea superioara a primei pagini, avand acces la dj-i, programul postului de radio, petrecerile gazduite de acesta, stiri si videoclipuri, top dance 20, un webcam live, galerii foto, download-uri, parteneri si chiar un link catre cateva jocuri online dedicate celor care vor sa piarda vremea intr-un mod distractiv sau doar sa se relaxeze putin.
 
De ce il recomandam?
Site-ul este foarte simplist, insa nu devine plictisitor, fiind foarte "la obiect", iar abesnta in intregime a publicitatii de orice fel nu face decat sa intareasca cele spuse, reducandu-i atributiile la ceea ce trebuie sa fie, pana la urma, un site al unui post de radio.
De ce este faimos?
Site-ul onefm.ro reprezinta varianta online a postului de radio onefm, unul din cele mai ascultate din Romania.
by FW Editor
visit website Categ