FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 666
Comentarii: 0
dynamic poll

Romedic.ro Poll-uri 
Intreaba despre Romedic.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Romedic.ro Romedic.ro
Romedic.ro este un ghid medical online, site-ul este unul foarte complex, cu multe link-uri utile. Un avantaj al site-ului este acela de nu a avea multe spatii publicitare, concentrandu-se doar asupra lucrurilor de interes major pentru utilizatorii lui.

Romedic.ro este foarte bine conturat, acest lucru se observa chiar din pagina principala, care cu toate ca prezinta utilizatorilor un volum mare de informatii, este extreme de compacta si are dimensiuni rezonabile.

In partea de sus a paginii observam un meniu cu 9 sectiuni: Boli si afectiuni, Simptome, Ghid sanatate, Dieta-regimuri, Forum medical, Medicamente, Dictionar, Stiri Medicale si Index medical.

In prima sectiune Boli si afectiuni utilizatorii se pot informa despre orice fel de boala de la A la Z. La sectiunea Simptome userii pot cauta simptome sau semne in indexul alfabetic, aflat in josul paginii.

In urmatoarea sectiune Ghid de sanatate este foarte bine definita avand foarte multe informatii despre medicina naturista, dieta, alimentare sanatoasa, sanatatea dentara, estetica, infrumusetare, ingrijirea copiilor si multe altele. O alta rubrica numita "Dieta" vom gasi 6 categorii de tip flash, urmatoarele categorii au un rol important in viata de zi cu zi pentru o alimentatie sanatoasa si intretinerea corpului:

Ghid de nutritie, Retete culinare, Index alimentar, Regimuri de slabire, Alimentatia copilului, Fitness si Sport. Pe romedic.ro se afla un Forum medical unde utilizatorii pot posta si dezbate intrebari din domeniul medical.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va Inregistrati pe site cu un simplu "click" (Inregistrarea nu dureaza mai mult de un minut), iar la inceputul paginii vom gasi un sistem de cautare pentru forumul medical.

In sectiunea Medicamente se afla un modul de cautarea medicamentelor dupa denumire sau afectiune, iar in josul paginii sunt afisate medicamentele in ordine alfabetica.

Categoria numita Dictionar medical are rolul de a ajuta userii sa caute informatii medicale. Romedic.ro explicand unii termeni folositi poate chiar de noi in materialele noastre. La unii termeni medicali (sindroame, simptome, boli, etc.) Romedic.ro furnizeaza informatii detaliate cu caracter de articol.

Penultima sectiune numita Stiri Medicale, se va gasi ultimele noutati medicale furnizate de Agentia Nationala de Presa. In ultima categorie numita Index general utilizatorul poate cauta in functie de domeniul de interes Cabinete, Firme, Produse, Anunturi si Joburi din fiecare judet al tarii.
 
De ce il recomandam?
Merita vizitat de oricine doreste sa fie informat in legatura cu modul de viata cel mai sanatos.
De ce este faimos?
In opinia mea site-ul romedic.ro este realizat profesionist si poate fi considerat unul din cele mai bune site-uri din Romania.
by fw editor
visit website Categ