FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 753
Comentarii: 0
dynamic poll

bestmusic.ro Poll-uri 
Intreaba despre bestmusic.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
bestmusic.ro bestmusic.ro
Bestmusic.ro este un site in mare parte dedicat muzicii, unde puteti gasi muzica, videoclipuri, interviuri, versuri, topuri muzica, concerte, poze concerte si cubluri.

De pe bestmusic.ro se pot cumpara bilete online pentru concerte de la rubrica "Shop" care se afla pe prima pagina a site-ului. In categoria "Artisti" se afla peste 4000 de artisti din toata lumea, iar tot aici exista un modul de cautare in stanga pagii pentru aproape fiecare gen de muzica.

In rubrica "Muzica noua" utilizatorul poate viziona si asculta videoclipuri noi, muzica noua, putand chiar sa downlodeze melodii preferate de pe bestmusic.ro si iti mai ofera posibilitatea de a asculta muzica online, iti poti face propriul playlist, poti vedea versurile melodiilor.

Bestmusic.ro Din punct de vedere al continutului, bestmusic.ro este unul dintre cele mai complete site-uri de acest gen. Interfata este destul de simpla, dar aceasta fiind si foarte atractiva.

Articolele sunt usor de citit si usor accesibile. Structura este special creata pentru a fii accesibila, insa reclamele nu lipsesc, ele fiind in numar foarte mic si nu deranjeaza vizibilitatea utilizatorului.

Un utilizator se poate inregistra (inregistrarea nu dureaza mai mult de cateva secunde) si poate comenta la articolele existente. Inregistrarea ofera acces la forumul bestmusic.ro unde se pot gasi numeroase subiecte si topicuri legate de fiecare gen de muzica, festivaluri, petreceri, concerte, barfe, traditii de Anul Nou, Bazar de instrumente, stiri din muzica si multe altele.

Un alt lucru ce trebuie mentionat este legatura dintre bestmusic.ro si marea retea de socializare Facebook. Daca ai un cont pe Facebook si un cont pe bestmusic.ro, poti deveni fan al acestui site.
In ceea ce priveste optimizarea, bestmusic.ro se incarca instant si este foarte stabil.
 
De ce il recomandam?
Ca fan, un utilizator va primi articole, stiri si link-uri catre toate noutatile ce apar pe bestmusic.ro. In plus, acesta poate accesa bestmusic.ro direct din contul sau de pe Facebook.
De ce este faimos?
Avand in vedere cantitatea de informatii existenta, buna optimizarea este un mare plus. Fiind un site in mare parte dedicate muzicii, acesta are in fiecare zi peste 110.000 de vizitatori unici si aproape 420.000 de afisari.
by fw editor
visit website Categ