FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 226
Comentarii: 0
dynamic poll

bestkids.ro Poll-uri Intrebari despre bestkids.ro

- Cum pot contacta reprezentantii bestkids.ro? by Lillian

- Pot gasi promotii pe bestkids.ro? by Anna

- Cat de sigur este sa cumpar de pe bestkids.ro? by Alexa

- Cate produse exista pe bestkids.ro? by William

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe bestkids.ro? by Sarah

- Ce este bestkids.ro? by Melanie


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
bestkids.ro bestkids.ro
Bestkids.ro vine cu numeroase produse pentru copii incepand de la varsta de 9 luni si pana la 14 ani. Exista oferte speciale, reduceri si promotii la o gama larga de produse. Inainte de a vorbi despre produsele existente, as dori sa ma opresc putin asupra interfetei.

Bestkids.ro este organizat intr-un mod exemplar. Fiecare produs isi are locul sau in categorii bine determinate. Practic, impartirea produselor se face pe varsta recomandata si pe tipul jucariei.

Astfel, utilizatorii pot cauta produse specifice unei anumite categorii de varsta (9 luni, 0-6 luni, 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani si 14+ ani) sau in fuctie de tipul de produs dorit (jucarii de exterior, accesorii pentru bebelusi, jucarii, jocuri, mobilier pentru copii, articole gravide, igiena si sanatate sau alimentare).

Design-ul site-ului este unul extrem de atractiv si in concordanta cu tematica aleasa. Elementele sunt bine asezate in pagina (atat imaginile cat si textul), nu exista spatii inutile sau zone neprelucrate.

Pe langa aceste categorii majore, bestkids.ro mai vine si cu o sectiune de lichidari de stoc si una de oferte speciale. Produsele din aceste sectiuni sunt cu pret redus (unele pana la 50%).

Pentru simpla accesare a site-ului nu este necesara crearea unui cont. In schimb, daca doriti sa achizitionati un produs, contul devine necesar. Procesul de inregistrare este unul destul de simplu, standard si in mod normal nu necesita mai mult de cateva secunde.

Exista si un ghid al cumparatorului ce va va explica pas cu pas procesul de comanda si plata a unui produs. Site-ul este bine securizat iar in momentul in care se doreste efectuarea unei plati, se trece imediat pe o pagina securizata.

Mai trebuie mentionat ca bestkids.ro ofera asistenta prin telefon de luni pana vineri, yahoo messenger sau formular de contact.

Foarte interesante sunt si sugestiile oferite de bestkids.ro. Exista o sectiune cu producatorii recomandati (cele mai bune produse si cele mai bune preturi) dar si cateva sfaturi si idei de cadouri.
 
De ce il recomandam?
Daca aveti un copil sau doriti sa face un cadou unui copil, bestkids.ro este site-ul perfect. Produsele sunt de cea mai buna calitate, sigure si la un pret foarte bun.
De ce este faimos?
Bestkids.ro este unul dintre principalalele site-uri romanesti cu jucarii pentru copii.
by FW Editor
visit website Categ