FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 908
Comentarii: 0
dynamic poll

eJobs.ro Poll-uri Intrebari despre eJobs.ro

- Care este rata de actualizare a site-ului? by Chase

- Pentru a depune un CV trebuie sa imi creez cont pe eJobs.ro? by Andrew

- Cum pot gasi mai usor un job dorit? by Cameron

- Ce va place cel mai mult legat de acest site? by John

- In ce orase imi pot gasi de lucru cu ajutorul site-ului eJobs.ro? by Julian

- Ce fel de site este eJobs.ro? by Ayden


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
eJobs.ro eJobs.ro
eJobs.ro este cel mai mare site de recrutare online din Romania.Afacerea eJobs a fost fondata de Liviu Dumitrascu, Horia Nistor si Lucian Despoiu. Ulterior, Dumitrascu s-a asociat cu Daniel Tatar.

Site-ul tine la curent utilizatorii cu ultimele joburi disponibile, diferitelor companii. Dupa cum se poate observar vizitand site-ul, acesta prezinta numarul locurilor de munca disponibile atat in tara, cat si in strainatate. De asemanea site-ul este indexat SEO friendly, oferind posibilitatea utilizatorului sa-si aleaga orasul dorit, departamentul dorit, cat si nivelul de cariera al acestuia.

Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta si prin prezetarea cititorilor cu cele mai noi joburi postate, ultimele persoane inscrise, ultimele replici pe forum etc.

Site-ul are o structura buna, joburile fiind cuplate pe categorii diverse, pe orase si nivelul de experienta cerut in cazult jobului respectiv.

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul eJobs, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

eJobs va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro.

Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate plasarea si recrutarea de personal.

Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, eJobs are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului

De asemenea, eJobs nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, eJobs nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai.

Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Culoarea de background a site-ului este alba iar meniul de cautare este galben, culori care nu obosesc ochii cititorului.
 
De ce il recomandam?
Site-ul are cifre impresionante cand vine vorba de numarul de vizitatori, aceste numere ajungand la aproximativ 130 000 de vizitatori unici.
De ce este faimos?
Prin sondaj, consultantii eJobs pot solicita documente privind domenul de activitate al firmei, daca persoana de contact este imputernicita sa reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numarului de telefon alocat.
by FW Editor
visit website Categ