FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 211
Comentarii: 0
dynamic poll

Versuri.ro Poll-uri Intrebari despre Versuri.ro

- Ce contine o stire aparuta pe pagina principala? by Bryan

- Ce altceva mai pot cauta pe site? by Elizabeth

- Cum pot cauta versurile melodiei cerute? by Jessica

- Cum poti sa iti faci cont pe acest site? by Dylan

- Pe ce loc se afla site-ul versuri.ro in topul site-urilor din Romania in domeniul muzici? by Liam

- Cati utilizatori zilnici are site-ul versuri.ro? by Ethan


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Versuri.ro Versuri.ro
Versuri.ro este un site facut special pentru iubitorii de muzica, oferindu-le acestora ultimile stiri din domeniul muzical impreuna cu versurile melodiilor preferate.Site-ul nu este incarcat, are o structura buna fiind structurata pe categorii speciale.

Astfel in partea superioara a paginii principale exista un meniu cu toate literele alfabetului, pe care utilizatorii il pot accesa pentru a gasi melodia si formatia favorita. O data gasita este suficient ca user-ul sa dea un click pe melodie si versurile acesteia ii vor fi afisate.

Sub acest meniu sunt afisate stiri si informatii utile din domeniul muzicii. Astfel utilizatorii sunt informati cu privire la ultimele concerte aparute, cele mai noi albume scoase si ce formatii din strainatate vin la noi in tara.

Pe coloana din dreapta stirilor se gasesc 2 rubrici speciale: una pentru cautare si una pentru logare. In casuta de cautare este suficient sa introduceti numele melodiei pentru a gasi versuri, poze cu interpretii sau chiar sa ascultati cantecul dorit.

Rubrica de logare este folosita pentru ca utilizatorii(care au cont deja) sa se logheze(astfel beneficiind de intregul pachet de servicii al site-ului) sau sa se inregistreze(sa isi faca un cont nou) pentru cei care sunt noi veniti pe site.

O data inregistrati si logati utilizatorii pot uploada versuri noi in sectiunea special amenajata.

Pe site exista si 2 topuri speciale: Top 10 versuri si top 10 Membri. Dupa aceste topuri site-ul afiseaza o lista cu ultimele versuri cerute.
 
De ce il recomandam?
Versuri.ro are lunar peste 1 000 000 de utilizatori unici care produc aproape 11 000 000 de afisari ceea ce situeaza site-ul www.versuri.ro pe prima pozitie in topul celor mai accesate site-uri de muzica din Romania.
De ce este faimos?
Versuri.ro este un site dinamic, pagina principala actualizandu-se in mod periodic si destul de frecvent. Principala activitate a site-ului sunt versurile insa acesta are si rol informativ dar si interactiv.
by FW Editor
visit website Categ