FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 191
Comentarii: 1
dynamic poll

divahair.ro Poll-uri Intrebari despre divahair.ro

- Ce parere aveti despre generatorul virtual de coafuri? by Kimberly

- Cum a-ti caracteriza divahair.ro? by Lauren

- Care vi se pare cel mai bun portal romanesc de moda, accesorii, coafuri si diete? by Isaiah

- Cum vi se par articolele de pe divahair.ro? by Valeria

- Ce este divahair.ro? by Samantha

- Am nevoie de cont pentru a ma conecta pe divahair.ro? by Brayden


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
divahair.ro divahair.ro
Site-ul in sine este unul extrem de complex si este impartit in mai multe categorii majore (fiecare cu cateva sub-categorii): Moda, Tendinte, Frumusete, Diete si Slabire, Sanatate, Timp Liber, Cuplu si Lux. De asemenea, mai exista cateva sectiuni secundare, legate de shopping si video, un mic forum si un horoscop.

Din punct de vedere al continutului, divahair.ro este unul dintre cele mai complete site-uri pe care le-am intalnit. Exista nenumarate articole, sfaturi, poze, filmulete, diferite informatii privind petrecerea timpului liber, retete culinare, informatii legate de diete si multe altele.

Articolele sunt usor accesibile si usor de citit. In plus, la fiecare articol exista recomandari si link-uri catre alte articole asemanatoare. Urmarind aceste recomandari, un utilizator isi poate face o impresie completa si se poate documenta in ceea ce priveste un anumit subiect.

Ca design, divahair.ro este extrem de atractiv. Interfata, desi initial lasa impresia de "ingramadeala" este una destul de simpla si intuitiva.

Desi initial articolele si imaginile par sa se succeada intr-un ritm haotic, dupa cateva secunde poti vedea ca nimic nu este pus la intamplare. Structura este una bine definita si este special creata pentru a fi accesibila (chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu internetul).

Un utilizator se poate inregistra (procesul de inregistrare nu dureaza mai mult de cateva secunde) si poate posta propriile comendarii la articolele deja existente. In plus, inregistrarea confera acces la forumul divahair.ro unde se pot gasi numeroase subiecte si topicuri legate de moda, coafuri, mondenitati, diete si asa mai departe.

Un alt lucru ce trebuie mentionat este legatura dintre divahair.ro si celebra retea de socializare Facebook. Practic, daca ai un cont pe Facebook si un cont pe divahair.ro, poti deveni fan al acestui site.

Ca si fan, un utilizator va primi in mod constant articole, stiri si link-uri catre toate noutatile ce apar pe divahair.ro. In plus, acesta poate accesa divahair.ro direct din contul sau de pe Facebook.
 
De ce il recomandam?
In ceea ce priveste optimizarea, divahair.ro este foarte stabil si se incarca aproape instant. Avand in vedere cantitatea de informatii existenta, buna optimizare este un mare plus.
De ce este faimos?
Divahair.ro este unul dintre cele mai popular site-uri romanesti de moda, coafuri si diete.
by FW Editor
visit website Categ