FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 746
Comentarii: 0
dynamic poll

filmarinunti-dvd.ro Poll-uri Intrebari despre filmarinunti-dvd.ro

- Cat de bine optimizat este filmarinunti-dvd.ro? by Logan

- Sunt probleme de compatibilitate intre filmarinunti-dvd.ro si browserele de internet? by Kylie

- De ce se ocupa filmarinunti-dvd.ro? by Owen

- Cat de popular este filmarinunti-dvd.ro? by Jack

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de filmarinunti-dvd.ro? by Joseph

- Ce este filmarinunti-dvd.ro? by Sofia


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
filmarinunti-dvd.ro filmarinunti-dvd.ro
Cred ca numele site-ului spune totul despre domeniul de activitate al acestuia. Filmarinunti-dvd.ro este un mic site romanesc ce vine insa cu cateva oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al graficii, filmarinunti-dvd.ro nu este ceva deosebit de spectaculos insa se incadreaza in tematica. Sunt folosite culori calde, primitoare (alb, gri deschis), cateva elemente florale si cateva simboluri specifice nuntii (ceasul sau paharul de sampanie).

Filmarinunti-dvd.ro pune la dispozitia clinetilor sai doua tipuri de servicii: servicii video si servicii foto. Exista si o sectiune speciala dedicata galeriei foto. Fiind un site extrem de mic, filmarinunti-dvd.ro nu are probleme de optimizare si compatibilitate cu nici unul dintre browserele folosite astazi (Mozilla Firefox, Safari, Opera, Google Chrome sau Internet Explorer). In plus, pe site lipsesc cu desavarsire reclamele (fie ele flash sau statice) si orice clip video.

Acest lucru reduce considerabil timpul de incarcare. Practic orice sectiune de pe filmarinunti-dvd.ro se incarca instant, fara probleme.

Ofertele (atat cele video cat si cele foto) sunt dispuse intr-o asezare logica. De exemplu, daca as fi fost un client, as fi putut sa imi fac o idee asupra ceea ce filmarinunti-dvd.ro poate oferi in doar cateva minute. Ofertele sunt bine exemplificate si descrise. In plus, pentru fiecare optiune este prezentat si pretul. Nu exista comisioane sau taxe ascunse (ca in cazul multor site-uri de acest gen) iar acest lucru este un imens avantaj. Cam atat cu partile bune. Sa vorbim putin si despre sectiunile mai putin reusite si cum ar putea fi imbunatatite acestea.

In primul rand, desi interfata nu arata rau, se putea si mai bine. Initial, filmarinunti-dvd.ro da impresia unui site ieftin, facut fie de catre cei ce se ocupa cu afacerea propriu-zisa fie de un programator amator. Exista sectiuni fara buton de intoarcere (back) asa ca utilizatorul este nevoit sa navigheze folosind butoanele standard ale browserului. Textul este asezat destul de ciudat iar unele elemente grafice se intersecteaza.
 
De ce il recomandam?
Desi cu cateva mici scapari, per total, filmarinunti-dvd.ro este un site bine realizat. Informatia este prezentata intr-un mod intuitiv, clar si extrem de simplu.
De ce este faimos?
Folosind o interfata potrivita pentru acest tip de eveniment (nunti), filmarinunti-dvd.ro spera sa atraga cat mai multi clienti prin ceea ce le ofera acestora.
by FW Editor
visit website Categ