FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 162
Comentarii: 0
dynamic poll

Frf.ro Poll-uri Intrebari despre Frf.ro

- Ce se gaseste la sectiunea International pe site-ul Frf.ro? by Paige

- Exista pe site-ul Frf.ro video-uri? by Michael

- Cine este in momentul de fata presedintele Federatiei Romane de Fotbal? by Joseph

- De catre cine a fost facut site-ul Frf.ro? by Caleb

- Care este sponsorul oficial al Federatiei Romane de Fotbal? by Taylor

- Cand a fost infiintata Federatia Romana de Fotbal? by Noah


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Frf.ro Frf.ro
Frf.ro este site-ul Federatiei Romane de Fotbal si a fost de lansat de Tremend o companie romaneasca de dezvoltare de softuri de buna calitate.

Site-ul ofera cititorilor cele mai proaspete stiri din domeniul fotbalistic de la echipa nationala a Romaniei, diviziile campionatului intern pana la stiri internationale. Site-ul se ocupa de informarea utilizatorilor si cu privire la activitatea Federatiei Romane de Fotbal.

Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta.

Pagina principala are background-ul de culoare albastru inchis, deasupra este trecut numele federatiei impreuna cu anul aparitiei, dupa care urmeaza meniul si rubricile informative.

In meniu se gasesc urmatoarele sectiuni: FRF care are la randul ei mai multe rubrici: Istoric, Organizare, Administratia, Liga Profesionista de Fotbal, Programe si Proiecte, Fotbal juvenile, Reglementari, Infrastructura, Antrenori si arbitri. Dupa cum se poate observa aceasta rubrica are un volum mare de informatie care este foarte bine structurat.

Stiri" in aceasta sectiune sunt prezentate stiri din lumea fotbalului romanesc si nu numai.Si aceasta sectiune are mai multe subcategorii, detinand si ea la randul ei un volum mare de informatie: Stiri, Echipa nationala, EURO 2012, Communicate FRF, Dreptul la replica, Liga 1, Liga 2, Futsal, Fotbal feminin, Juniori, Nationale.

Alte sectiuni ale meniului sunt: Membri/Licente, International, Nationala, Nationale, Competitii, plus o casuta de cautare pentru accesarea mai rapida a stirilor sau sectiunilor dorite.

Pe masura ce parcurg pagina principala utilizatorii pot descoperii diverse sectiuni si rubrici speciale cum ar fi: Clasament FIFA; EURO 2012; Calificari CE 2012" rubrica unde este afisat programul complet al meciurilor echipei nationale; Meciuri Amicale" sunt afisate meciurile amicable ale echipei nationale; Arhiva stiri; Foto, video etc.

Spatiul publicitar nu este unul foarte mare si este prezent doar la sfarsitul site-ului unde se face recalama diferitilor sponsori ai echipei nationale. Sponsorul principal are rezervat spatiu publicitar la inceputul site-ului.
 
De ce il recomandam?
In concluzie, recomand acest site tuturor suporterilor echipei nationale de fotbal datorita volumuli mare de informatii utile si navigarii usoare, ingredientele unui site profesionist.
De ce este faimos?
Conform www.trafic.ro site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal are zilnic peste 1400 de vizitatori si o cifra de 5300 de afisari.
by FW Editor
visit website Categ