FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 138
Comentarii: 0
dynamic poll

Femeia.ro Poll-uri Intrebari despre Femeia.ro

- In ce an a aparut Sanoma Hearst Romania? by Kayla

- Cui este dedicat acest site? by Kevin

- Ce se gaseste in sectiunea horoscop a site-ului? by Ella

- Care este rata de actualizare a site-ului? by Taylor

- Cine administreaza si este responsabil de site-ul Femeia.ro? by Colton

- Care este numarul actual de utilizatori unici ai site-ului Femeia.ro? Dar cel de accesari? by Genesis


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Femeia.ro Femeia.ro
Femeia.ro este un site dedicat exclusiv femeilor, in care sunt prezentate diverse informatii utile acestora. Site-ul este unul vizual cu foarte multe poze si cu un design foarte colorat. Pagina principala are un fundal alb, pe cand titlul articolelor este rosu.

Sectiunea de publicitate este redusa si prezinta produse de interes pentru utilizatorii acestui site de la prezentarea revistei Femeia pana la diverse produse de infrumusetare.

Pagina principala se actualizeaza destul de des fie cu stiri mondene, fie cu alte stiri din domeniul modei si artei, informatii despre sanatate si infruusetare sau stiri din domeniu culinar.

Dupa cum se observa din accesarea site-ului in partea dreapta-sus se afla un table de logare in care utilizatorii isi pot face conturi pentru a putea comunica sau pentru a participa la diverse promotii facute de sectia online a ziarului.

Imediat sub titlul site-ului, scris cu litere mari si rosii care foloseste si ca un link de revenire pe pagina principala, se afla un meniu orizontal cu urmatoarele rubrici: Sanatate" o data accesata aceasta rubrica prezinta femeilor multe informatii cu privire la dieta si fitness, nutritive, medicina naturista, cat si o sectiune cu privire la diverse boli ce pot aparea ca urmare a unei diete nesanatoase; Relatii si sex" rubrica prezinta informatii despre cupluri si relatii si ofera diverse teme de conversatie utilizatorilor; Nunti" si aceasta rubrica are un forum special in care se pot discuta subiecte lagate de nunti mai ales din punctul de vedere al femeilor.
De asemenea tot aici se pot consulta diverse sfaturi date de experti pentru pregatirea unei nunti; Familie si copii" aici se dau sfaturi femeilor cu privire la acest subiect; Frumusete" spatiu dedicate stirilor si prezentarii de produse de infrumusetare (rujuri, produse cosmetice, produse coafante etc); Moda si stil" de obicei aici sunt dezvaluite articole si materiale de ultima ora din lumea modei care sunt de obicei imbracate de vedete din televiziune, film, arta, sport etc; Vedete" stiri de ultima ora despre vedete din toate domeniile; Culinar" produse pentru o alimentative sanatoasa; Timp liber" diverse activitati pe care e bine ca o femeie sa le faca in timpul liber; Casa si gradina; Cariera; Horoscop" rubrica uploadata in fiecare zi.
 
De ce il recomandam?
In opinia mea este un site interesant in care femeile pot afla multe informatii utile, cu o structurare buna si un design cochet.
De ce este faimos?
Nefiind un site general si avand in vedere doar un anumit public tinata site-ul Femeia.ro are aproximativ 7500 de utilizatori unici pe zi cu peste 40 000 de accesari.
by FW Editor
visit website Categ