FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 185
Comentarii: 0
dynamic poll

Mediafax.ro Poll-uri Intrebari despre Mediafax.ro

- Care este rata de actualizare a siteului? by Emma

- Cititorii pot publica intr-un fel articole? by Sarah

- Cum pot gasi mai usor o stire dorita? by Christopher

- Este vreo cale de a deveni membru pe acest site? by Maya

- Care a fost numarul utilizatorilor unici in luna iunie 2010? by Faith

- Ce fel de site este mediafax.ro? by Angel


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Mediafax.ro Mediafax.ro
Mediafax.ro este unul din cele mai importante portaluri de stiri din Romania. Acest site ofera informatii utile in timp real fiind, de cele mai multe ori, citat de alte site-uri sau televiziuni de stiri.

Mediafax.ro prezinta utilizatorilor o gama larga de stiri pe diverse teme bine structurate cum ar fi: Politica, Economie, Sport, Sanatate, Stiinta etc. Sunt prezentate atat stiri din tara cat si stiri externe.

Site-ul este indexat SEO(Searching engine optimisation) friendly, pe langa materialele scrise fiind expuse si materiale video. Site-ul se incarca intr-un timp acceptabil avand in vedere volumul mare de informatii si pozele continute.

Mediafax.ro este un site dinamic, pagina principala actualizandu-se in mod periodic si destul de frecvent. Sunt prezentate stirile zilei, stiri de ultima ora, cele mai citite stiri, precum si alte stiri importante, toate fiind structurate in sectiuni special pe pagina principala.

Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile dar exista si alte activitati cum ar fi cele interactive (jocurile).

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii special. Pagina principala are in partea sa superioara un meniu in care utilizatorul poate alege ce categorii de stiri doreste sa urmareasca.

Astfel meniul are urmatoarele optiuni: HOME - buton de revenire pe pagina principala; Politic" Utilizatorul poate viziona stiri din politica; Economic; Social; Sport; CM2010" categorie special introdusa o data cu inceperea Campionatului Mondial din Africa de Sud; Externe" se pot urmari stiri externe; Cultura-Media; Life-Inedit; Stiinta-Sanatate; Revista Presei.

Pagina principala are un fundal alb, iar titlurile stirilor aparute pe ea au culoarea albastra ceea ce ofera un contrast placut, iar stirile pot fi urmarite foarte usor. De asemenea pentru evidentiere la accesul unui articol titlul acestuia isi schimba culoare din albastru in rosu. Meniul principal are culoare gri palid doar sectiunea selectata de utilizator avand culoarea rosu. Initial sectiunea Home este selectata.
 
De ce il recomandam?
Site-ul Mediafax.ro intra in categoria site-urilor bine realizate si este unul dintre cel mai bun site de stiri din Romania din punct de vedere informational.Site-ul este accesat zilnic de mii de oameni din toate categoriile sociale.
De ce este faimos?
Mediafax.ro are un numar variabil de utilizatori acesta variind intre 30 000 si 80 000. Iar numarul de stiri accesate intre 110 000 si 300 000.
by FW Editor
visit website Categ