FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 711
Comentarii: 0
dynamic poll

cumparahaine.net Poll-uri Intrebari despre cumparahaine.net

- Cat de bine optimizat este cumparahaine.net? by Savannah

- Cate produse pot gasi pe cumparahaine.net? by Henry

- Cum pot primi produsele comandate pe cumparahaine.net? by Victoria

- Cat de popular este cumparahaine.net? by Kevin

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de cumparahaine.net? by Lauren

- Ce este cumparahaine.net? by Abigail


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
cumparahaine.net cumparahaine.net
Din punct de vedere al structurii si organizarii, cumparahaine.net sta destul de rau. In primul rand, prima pagina (pagina principala) nu este deloc atragatoare. Exista cateva reclame ce sar in ochi insa acestea nu sunt foarte atractive si nici nu iti creeaza dorinta de a cumpara ceva.

Produsele sunt impartite in categorii: Haine barbatesti, Haine de dama, Incaltaminte, Accesorii si Oferte insa orice asezare logica dispare din momentul in care accesezi oricare dintre aceste categorii. Toate produsele dintr-o categorie (haine barbatesti de exemplu) sunt prezentate in aceeasi pagina.

Unele articole sunt mai mari, altele mai mici iar asezarea lor in pagina lasa mult de dorit. Mai mult decat atat, produsele nu sunt insotite si de o descriere completa a caracteristicilor. In afara de marime, un eventual cumparator nu mai poate afla nimic legat de acel produs.

Am fost foarte dezamagit sa observ ca nici pozele atribuite articolelor de imbracaminte nu pot fi marite. Exista 2-3 imagini pentru fiecare articol insa, un astfel de site trebuie sa ofere in mod obligatoriu clientilor o posibilitate de a mari imaginile si de a studia produsele mai bine. Impresia generala este de site facut in graba.

Nici design-ul nu ajuta prea mult. S-a mers pe un rosu strident pentru background iar acest lucru nu are practic nici o legatura cu tema site-ului. Am vazut numeroase site-uri de gen ce au reusit sa aduca putin din tema lor si in zona grafica.

De exemplu, un site ce vindea produse electrocasnice a reusit sa combine albul si rosul pentru a crea o atmosfera primitoare si pentru a indrepta atentia clientilor asupra produsului in sine si nu asupra background-ului.

Sectiune de accesorii este una extrem de saraca. Practic nu exista decat cateva produse, unele ce pur si simplu nu isi au locul acolo. Ma intreb cum o minge de fotbal (fie ea de firma sau nu) poate aparea ca un accesoriu vestimental. Ar fi trebuit sa existe si cateva subcategorii (ceasuri si parfumuri) insa acestea sunt goale, neexistand nici un produs disponibil acolo.
 
De ce il recomandam?
Cumparahaine.net se lauda doar cu produse de firma dar la preturi accesibile tuturor.
De ce este faimos?
Cumparahaine.net este un site important de unde doritorii isi pot achizitiona diverse articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.
by FW Editor
visit website Categ