FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 199
Comentarii: 0
dynamic poll

Muzica.ro Poll-uri Intrebari despre Muzica.ro

- Unde se pot gasi date biografice despre artisti pe acest site? by Angelina

- Exista posibilitatea de a face publicitate pe acest site? by Samuel

- Exista sondaje pe site? by Bryan

- Care este culoarea predominant a site-ului? by Wyatt

- Cati utilizatori zilnici are site-ul Muzica.ro? by Ian

- Cine este pe locul 1 in topul celor mai bune 30 de melodii internationale pe site-ul Muzica.ro? by Abigail


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Muzica.ro Muzica.ro
Site-urile de video-sharing in care utilizatorii pot uploada, share-ui sau viziona filme sunt unele din cele mai populare site-uri din lume, fiind accesate zilnic de milioane de utilizatori.

Cel mai cunoscut site de video-sharing din lume este www.youtube.com care a fost cumparat de Google Inc. in 2006 pe 1,65 miliarde de dolari.

Site-ul Muzica.ro face parte din categoria site-urilor sharing video. . Cu un design prietenos si o gama de culori bine alese, Muzica.ro este extrem de usor de folosit de catre utilizator. Site-ul are pe fundal culoarea neagra, iar pagina principala care este una medie este alba asta oferind un contrast puternic.

Meniul principal este unul original si foarte viu colorat. Acesta are diferite rubrici cum ar fi: noutati, artisti, download, timp liber sau comunitate. Astfel folosind acest meniu utilizatorii au acces rapid la cele mai noi stiri din domeniul muzicii, informatii legate de ultimele albume scoase de artistii favoriti, si articole despre viata private a vedetelor de muzica si nu numai.

In sectiunea artisti utilizatorii se pot informa cu privire la datele biografice ale acestora si pot chiar admira albume foto cu cantaretii favorite puse la dispozitie de administratorii site-ului.Pe site sunt si diferite topuri muzicale si sondaje de opinie pe care userii le pot consulta in sectiunea Comunitate.

Culoarea predominanta a site-ului este portocaliu ceea ce ii da un plus de originalitate. Spatiul publicitar este prezent spre sfarsitul paginii principale si este extreme de redus.

Sub meniu de pe pagina principala stirile sunt prezentate condensat fiecareia fiindu-le asociata o poza. Pentru a citi in detaliu stirea utlizatorii trebuie sa o acceseze.
 
De ce il recomandam?
In concluzie recomand acest site pentru toti iubitorii de muzica si stiri atat straini dar mai ales romani datorita calitatii foarte bune a stirilor si nenumaratelor rubrici din domeniul muzicii.
De ce este faimos?
Iubitorii acestui site pot downloada muzica de buna calitate contra-cost in sectiunea de download a meniului principal. Site-ul va poate spune ce sa faceti si cu timpul liber recomandandu-va concerte si cluburi unde puteti merge.
by FW Editor
visit website Categ