FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 173
Comentarii: 0
dynamic poll

Myticket.ro Poll-uri Intrebari despre Myticket.ro

- www.MyTicket.ro poate folosi datele mele financiare? by Alexis

- Daca intru pe www.MyTicket.ro pentru a cumpara bilete, in cat timp o pot face? by Camila

- Pot rezerva bilete pe www.myticket.ro? by David

- Se poate elibera factura fiscala? by Jordan

- De unde stiu daca s-a efectuat tranzactia? by Robert

- Ce inseamna plata ramburs? by Ella


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Myticket.ro Myticket.ro
Myticket.ro este un magazin on-line de vanzari de bilete pentru diferite evenimente mondene, cultural sau sportive. Utilizatorii pot achizitiona biletele chiar de pe acest site platind on-line fie cu cardul, fie prin transfer bancar sau chiar prin mandat postal.

Site-ul nu este unul foarte complex pe langa vanzarea de bilete vanzarea de bilete site-ul are si activitati informative despre data evenimentelor ora si locul unde acestea se vor desfasura.

Site-ul are 2 versiuni una in romana si una in engleza pentru utilizatorii care nu sunt din tara noastra si nu vorbesc limba romana de asemenea site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta.

Myticket.ro are in partea superioara a paginii principale un meniu in care utilizatorii se pot log ape site folosind optiunea contul meu si isi pot verifica biletele procurate folosind optiunea comanda mea.

In afara de date legate de administratorii site-ului si de modul de utilizare a acestuia, in meniul principal mai putem gasi sectiunile: Home, Evenimente, Noutati si Contact.

Pe pagina principala putem gasi stiri si alte informatii utile grupate pe mai multe sectiuni. Astfel in sectiunea Evenimente utilizatorii pot gasii detalii despre ultimele evenimente din Romania si bineinteles pot sa isi cumpere bilete.

De asemenea in sectiunea noutati sunt descrise concerte si spectacole de ultim moment organizate pe teritoriul tarii noastre.

Dupa sectiunea de noutati utilizatorii au la dispozitie arhiva de stiri a site-ului daca vor sa acceseze o stire care nu mai este deja pe pagina principala.
 
De ce il recomandam?
Acest site este recomandat tuturor iubitorilor de arta, cinematografie si evenimente mondene din Romania si nu numai.
De ce este faimos?
Design-ul site-ului nu este unul foarte complex. Pagina principala are fundalul alb iar meniul principal are culoarea negra pentru un contrast cat mai bine definit. Sectiunile de stiri si evenimente au titlu portocaliu la fel ca data si locul de desfasurare a evenimentelor.
by FW Editor
visit website Categ