FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 671
Comentarii: 0
dynamic poll

wowbox.ro Poll-uri Intrebari despre wowbox.ro

- Exista sectiune de forum pe wowbox.ro? by Trinity

- Cat de des sunt actualizate informatiile pe wowbox.ro? by Bryan

- Wowbox.ro este si server de World of Warcraft? by John

- Cat de popular este wowbox.ro? by Victoria

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de wowbox.ro? by Brooklyn

- Ce este wowbox.ro? by Henry


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
wowbox.ro wowbox.ro
Dupa cum se stie, World of Warcraft este cel mai popular MMORPG (Masive Multiplayer Online Role Playing Game) al tuturor timpurilor cu peste 11 milioande de conturi active.

Numarul pare mic in comparatie cu alte nume precum Silkroad cu peste 25 de milioane insa un jucator de World of Warcraft trebuie sa plateasca lunar (aproximativ 70 Ron) pentru a jucat.

Aceasta plata ridica incasarile Blizzard la peste 1 miliard de dolari in fiecare an doar din World of Warcraft (nu mai punem la socoteala si pretul jocului in sine). Un utilizator poate gasi aici ghiduri complete de leveling, ghiduri pentru fiecare meserie in parte, sfaturi legate de echipamentul caracterelor, cele mai bune locuri sau modalitati de a face bani (gold) si multe altele.

Se stie ca partea de PvE (player versus environment) este foarte importanta in World of Warcraft. Practic fiecare boss vine cu o strategie de lupta proprie. Wowbox.ro pune la dispozitia jucatorilor sfaturi utile si strategii de lupta pentru fiecare boss in parte.

Din punct de vedere al interfetei, wowbox.ro nu straluceste insa nici nu deranjeaza. Interfata vine cu cateva elemente specifice World of Warcraft (caractere din joc) iar pentru fundal s-a optat pentru un albastru inchis (nu stiu daca a fost cea mai buna alegere). Temele World of Warcraft sunt galben, alb si albastru deschis. Din aceasta cauza nu mi se pare foarte inspirata alegerea facuta pentru fundal.

Wowbox.ro vine cu cateva categorii importante: forum, ajutor, cautare, tags, articles, gallery, download, shop, autentificare si inregistrare. Pe langa acestea, pe pagina principala exista si link-uri directe catre cele mai importante articole si ghiduri.

Wowbox.ro este updatat in mod constant iar acest lucru este extrem de important. Aproape in fiecare zi apar noi articole, ghiduri si stiri legate de evolutia World of Warcraf.
 
De ce il recomandam?
Daca esti un jucator de World of Warcraft, wowbox.ro este un site ce trebuie vizitat. Chiar si jucatorii veterani pot gasi informatii utile aici.
De ce este faimos?
Wowbox.ro este unul dintre cele mai complete site-uri romanesti cu informatii legate de World of Warcraft.
by FW Editor
visit website Categ