FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 742
Comentarii: 0
dynamic poll

Gustos.ro Poll-uri 
Intreaba despre Gustos.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Gustos.ro Gustos.ro
Gustos.ro beneficiaza de un motor de cautare special numit Gustos Mixer, unde pot obtine numai retetele continand anumite ingrediente.

Pe prima pagina se afla motorul de cautare cu peste 39000 de retete culinare, fiecare reteta avand o poza iar in josul paginii veti gasi ultimele 100 de retete adaugate, feluri culinare si retete de vara.

Pagina are un fundal alb, meniul este de culoare roz, iar scrisul de culoare neagra iar de aceea are un contrast placut.

Site-ul are o structura buna, informatia fiind structurata pe categorii speciale.

Pagina principala are in partea superioara un meniu in care utilizatorul poate alege ce categorii doreste sa urmareasca.

Meniul avand urmatoarele optiuni: Home; Retete culinare; Retete cu specific international; Alimentatie sanatoasa; Carti; Restaurante; Articole - In sectiunea aceasta veti gasi, de cateva ori pe saptamana, un material nou, tratand teme de la sfaturi de gatit pana la istoria unui anumit aliment, idei de decorare sau chiar evenimente culinare in desfasurare.;

Bloguri - Gustos.ro are o sectiune de bloguri, in care utilizatorii pot citi cele mai noi posturi de pe blogurile culinare romanesti si unde, saptamanal, este selectat un blog drept "Blogul saptamanii".; Forum.

Gustos.ro va ofera avantaje daca va veti inregistra pe site, iar pentru a te inregistra pe Gustos.ro, trebuie sa intri pe prima pagina a site-ului, apoi din coloana din dreapta denumita "Pe gustul tau", sa dai click pe "Login". Aici, trebuie sa apesi pe "Inregistrare cont nou".

Poti acumula puncte daca esti inregistrat facand urmatoarele actiuni:

- comentarii la retetele de pe Gustos.ro (50 puncte per comentariu) - vizualizare de retete (1 punct per reteta vizualizata) - introducere de restaurant insotita de fotografii (80 puncte per restaurant) - introducere de restaurant (40 puncte per restaurant) - comentarii la restaurantele de pe Gustos.ro (20 puncte per comentariu) - comentarii la articolele de pe Gustos.ro (20 puncte per comentariu) -postare de retete (100 puncte per reteta)
 
De ce il recomandam?
Viteza de incarcare a site-ului este foarte buna deoarece se gasesc cateva reclame si foarte putine poze.
De ce este faimos?
Gustos.ro este un portal gastronomic cu peste 14.000 de retete culinare cu specific national si international.
by fw editor
visit website Categ