FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 351
Comentarii: 0
dynamic poll

Gsp.ro Poll-uri Intrebari despre Gsp.ro

- Care este rata de actualizare a site-ului? by Gabriel

- Acest site contine stiri numai despre fotbal? by Brady

- Cum pot gasi mai usor o stire dorita? by Julia

- Iti trebuie invitatie pentru a deveni membru pe acest site? by Gracie

- Exista vreun banner pe gsp.ro? by Sophie

- Ce fel de site este gsp.ro? by Carson


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Gsp.ro Gsp.ro
Realizatorul site-ului www.gsp.ro este S.C. Gazeta Online S.R.L (denumit in continuare "ORGANIZATORUL"), cu sediul in strada Dionisie Lupu nr. 64-66, Cladirea Astoria.

ORGANIZATORUL detine si gestioneaza urmatoarele site-uri: www.gsp.ro, www.gsptv.ro, blogsport.gsp.ro, www.tolo.ro, vochin.gsp.ro, stelisti.gsp.ro, dinamovisti.gsp.ro, rapidisti.gsp.ro, cfrmania.gsp.ro, violamania.gsp.ro,

craiovamaxima.gsp.ro, campionate.gsp.ro, ligab.gsp.ro, www.mysport.ro,www.pariori.ro, echipafantastica.gsp.ro, dreamcup.gsp.ro, tricolori.gsp.ro, autof1.gsp.ro, ligasexy.gsp.ro, recursul.gsp.ro,schiori.gsp.ro, blogdeliceu.gsp.ro, iasisport.gsp.ro, bacausport.gsp.ro, digisport.gsp.ro, boomsport.gsp.ro si cupaliceelor.gsp.ro.ORGANIZATORUL detine, de asemenea, drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar In cadrul site-urilor din portofoliu.

Gsp.ro este cel mai mare site de stiri sportive din Romania. Site-ul este construit pe un un fundal gri, placut ochiului. In partea de sus a site-ului se regaseste un banner si un meniu cu scuraturi spre diferite sectiuni ale site-ului.

Site-ul pune la dispozitie un motor de cautare care poate ajuta cititorul sa gaseasca informatia dorita mai usor. Site-ul ofera posibilitatea de a deveni membru al site-lui, obtinand astfel anumite facilitati(sa primesti news letter, sa postezi pe site comenturi pentru diferite stiri).

Dupa meniul principal, urmeaza un alt meniu cu diferite linkuri cu subiecte utile.(Bursa Transferuri, Filme de Oscar, Shop GSP, Turul Frantei, Program Liga 1). In continuarea site-ului avem diferite stiri sportive, despre romani, cat si despre sportivii straini.

In opinia mea stirile sunt aglomerate, eu consider ca o spatiere mai mare intre categoriile de stiri ar ajuta la o vizualizare mai buna a informatiilor.Continutul indexului nu este paginat, cantitatea mare de informatii afisate facand gasirea informatiei greoaie.
 
De ce il recomandam?
Eu recomand acest site tuturor iubitorilor de sport, in special fotbal, care vor sa citeasca ultimele noutati sportive, care vor sa revada diferite evenimente(un gol inscris de o echipa, un interviu etc) si care vor sa socializeze online pe teme sportive.
De ce este faimos?
Statisticile ne arata ca peste 200.000 de vizitatori unici acceseaza gsp.ro zilnic, care fac peste 318.000 de vizite, formand astfel peste 1.179.000 de afisari. Gsp are o interfata dinamica, uploadandu-se constant pagina principala.De exemplu la sectiunea "Stirile zilei" apar stiri noi in fiecare zi.
by FW Editor
visit website Categ