FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 710
Comentarii: 0
dynamic poll

prichindel.net Poll-uri Intrebari despre prichindel.net

- Exista jocuri violente pe prichindel.net? by Thomas

- Cate jocuri sunt pe prichindel.net? by Carson

- Pot downloada jocuri de pe prichindel.net? by Katelyn

- Cat de popular este prichindel.net? by Brooklyn

- Am nevoie de cont pentru a putea accesa toate serviciile oferite de prichindel.net? by Joshua

- Ce este prichindel.net? by Jack


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
prichindel.net prichindel.net
Multi se pot intreba de ce ar fi prichindel.net mai special din moment ce exista atatea site-uri de mini-jocuri in format flash.Din punctul meu de vedere, un astfel de site era foarte necesar. Majoritatea site-urilor de mini-jocuri flash sunt pline de jocuri extrem de violente.

Chiar daca aceste jocuri fac parte din categorii speciale (gen razboi, jocuri cu zombi, jocuri sangeroase, etc), un copil poate intra oricand pe o astfel de categorie daca nu este supraveghiat. In momentul in care te conectezi la un astfel de site este imposibil sa blochezi doar anumite sectiuni din el.

Prichindel.net (asa cum sugereaza si numele) este un site ce se adreseaza in special copiilor. Site-ul contine cateva zeci de jocuri diferite.

Acestea sunt impartite in categorii reprezentative precum: jocuri pentru copii, jocuri actiune, jocuri amuzante, barbie dress up, jocuri cazino, jocuri de gatit, indemanare, logice, masini, jocuri cu motociclete, puzzle sau sport.

Din punct de vedere al structurii, prichindel.net arata destul de bine. Prima pagina este extrem de importanta pentru un site de acest gen iar prichindel.net se prezinta cu o prima pagina foarte bine structurata.

Interfata nu este incarcata iar accentul se pune pe jocuri si nu pe reclame. Orice sectiune este usor accesibila iar cele mai importante jocuri pot fi incarcate direct de pe prima pagina. Design-ul este unu atragator si potrivit cu intervalul de varsta caruia i se adreseaza prichindel.net.

In ceea ce priveste optimizarea, prichindel.net se comporta foarte bine. Site-ul se incarca rapid si fara probleme pe orice browser folosit: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, IE, Safari, etc.

Nu exista probleme nici cu jocurile insa pentru a le putea juca e nevoie de Flash Player. Acesta poate fi downloadat si instalat in complet gratuit de pe site-ul producatorului.
 
De ce il recomandam?
Inregistrarea este posibila insa nu obligatorie. Ca membru exista unele avantaje insa oricine are acces la jocuri si se poate juca fara probleme (indiferent daca esti membru sau nu).
De ce este faimos?
In primul rand, prichindel.net se adreseaza in special copiilor pana in 10 ani.
by FW Editor
visit website Categ