FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 239
Comentarii: 0
dynamic poll

Kappa.ro Poll-uri Intrebari despre Kappa.ro

- Ce se poate urmari in sectiunea de Loto a paginii? by Luke

- Care sunt culorile paginii principale? by Isabel

- Unde se gaseste serverul site-ului? by Austin

- Cat castiga dupa urma vizitatorilor site-ul Kappa.ro? by Joshua

- Care este valoarea estimativa a site-ului Kappa.ro? by Allison

- Ce adresa IP are site-ul Kappa.ro? by Peyton


Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Kappa.ro Kappa.ro
Kappa.ro este un portal complex de stiri din Romania, oferindu-le utilizatorilor informatii din diverse domenii si arii de interes.

Dupa cum se poate observa site-ul prezinta atat stiri interne cat si stiri internationale, dar si informatii utile din film, teatru, sport, politica, meteo etc.

De asemenea site-ul este indexat SEO friendly, oferind si suport video.Ca in majoritatea site-urilor importante are un dezavantaj major din punct de vedere al utilizatorului, publicitatea excesiva. Site-ul se incarca greu datorita numarului mare de poze si informatii.

Site-ul are o structura buna, pe categorii diverse, fiecare stire avand zona ei pentru a fi usor de urmarit si pentru ca utilizatorul sa poata ajunge usor la informatia dorita.

Pe pagina principala a site-ului exista un meniu cu diverse sectiuni: 1.Stiri; 2. Director Web; 3.Program TV – aici sunt postate informatii referitoare la grila de programe a majoritatii televiziunilor din Romania, cele mai frumoase emisiuni, filme, show-uri fiind evidentiate pe aceasta pagina; 4. Vremea" stiri meteo; 5. Curs Valutar; 6. Loto; 7. Horoscop; 8. Chat" sectiune de convorbiri intre utilizatori; 9. Blog; 10. DigitalZOO.

Sectiunea de Stiri a site-ului are de asemenea sectiuni special create: Timp liber, Actualitate, Monden, Magazin, Social, Economie, Politica, Sport, Externe, IT.

Alte sectiunii pe care cititorii acestui site le pot descoperi accesand site-ul sunt: Stiri de Ultima Ora; Info Kappa; Stiri Mediafax; Director Web; Chat; Curs valutar; Program TV; Horoscop; Loto.

Nu sunt folosite foarte multe culori in design-ul acestui site; culoarea de fundal fiind alba iar meniul principal este gri. De asemenea pe pagina principala sunt foarte putine poze si de asemenea foarte putine material video.
 
De ce il recomandam?
Site-ul este vizitat saptamanal de peste 500 000 de utilizatori unici si are aproximativ 2 milioane si jumatate de afisari.
De ce este faimos?
Site-ul ofera dinamism printr-o actualizare constanta si prin prezetarea cititorilor cu cele mai noi stiri. Principala activitate a site-ului o reprezinta stirile dar exista si alte activitati cum ar fi cele interactive (jocurile).
by FW Editor
visit website Categ