FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Statistici site
0
popular?
Vizualizari: 906
Comentarii: 0
dynamic poll

Didactic.ro Poll-uri 
Intreaba despre Didactic.ro

Cauta un site
Ai un site?
Fa-l Faimos!
Categorii
Divertisment 95
Bloguri 29
Sport 3
Stiri 4
Muzica 3
Didactic.ro Didactic.ro
Didactic.ro este un site dedicat discutiilor pe teme educationale, acest site are intentia de a oferi tuturor cadrelor didactice posibilitatea de a se informa, de a discuta si colabora cu colegii lor din Romania.

Structura si organizarea site-ului didactic.ro sta destul de rau.

In primul rand pagina principal nu este deloc atragatoare, meniul este de o culoare verde "ce sare in ochi" si are o dimensiune mica. Site-ul are o viteza de incarcare multumitoare, incarcandu-se aproape instantaneu.

Didactic.ro contine cateva cursuri intuitext care sunt special pentru membrii didactic.ro si sunt gratuite. Pentru a devenii membru trebuie sa apasati "click" pe "Cont nou" aflat in coltul din stanga sus (inregistrarea se face foarte rapid). Cursurile gratuite care le poti invata sunt:

Curs introducere in MS Excel, Word, PowerPoint, Curs Anti-Plagiat, Comunicarea prin e-mail, Netiquette ghidul bunelor maniere pe net si Motoare de cautare. Pe prima pagina in mijloc exista titlurile stirilor didactic.ro.

In partea din stanga se afla meniul care contine noua categorii, unele dintre ele avand la randul lor alte subcategorii. In sectiunea Informatii se gasesc cele mai noi stiri de pe didactic.ro, evenimente din educatia romaneasca, communicate oficiale emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Olimpiade, Sondaje si Examene.

In categoria Secretariat se afla urmatoarele grupe: Documente generale (adeverinte cereri si altele), oficiale (angajari, cereri de transfer) si adresate copiilor ( Foi matricole, situatii scolare, carnete si altele) Informatii utile (Stiri sau articole), Modele de teste (chestionare si subiecte pentru Bacalaureat si Testare Nationala).

Didactic.ro contine un sistem de cautare aflat in meniul din stanga in care puteti cauta pe baza a catorva cuvinte cheie, iar pentru o cautare mai ampla se poate selecta disciplina aleasa.

In opinia mea site-ul ar avea nevoie de imbunatatiri la interfata, o combinatie mai buna de culori si o dimensiune mai mare a site-ului.
 
De ce il recomandam?
Un avantaj al site-ului este acela ca nu are spatii publicitare, concentrandu-se doar asupra lucrurilor de interes major pentru utilizatorii lui.
De ce este faimos?
Didactic.ro are peste 190.000 de vizitatori unici si peste 6.000.000 de afisari.
by fw editor
visit website Categ